Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Firmę Rembud wynajęliśmy do przeprowadzenia kompleksowego remontu...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2017

remont komplekowy wątek zamknięty krótko pisząc ...firma Rembud z polecenia przyjaciół..wykonał kompleksowy...
~PIOTR
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Firma Rembud - szybka, solidna pełen profesjonalizm. wątek zamknięty Firma Rembud godna polecenia , prace wykonuje szybko i solidnie.
~Roman
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2016

Przepompownia wątek zamknięty Robota wykonana profesjonalnie
~Tomasz
-

dodano: 23 kwietnia 2016

Rembud wątek zamknięty Firma godna polecenia,Dzięki Panu Remigiuszowi moje mieszkanie wygląda tak...
~Sara
-

dodano: 19 kwietnia 2016

Rembud wątek zamknięty Firma godna polecenia,Dzięki Panu Remigiuszowi moje mieszkanie wygląda tak...
~Sara
-

dobra firma wątek zamknięty rzetelni, sumienni i przede wszystkim profesjonalne wykonanie usługi Firma...
~teressa
-

Polecam firma godna zaufania wątek zamknięty po raz kolejny korzystałem z usług firmy REMBUD pana Remigiusza robiłem...
~Mariusz
-

dodano: 16 kwietnia 2016

komplesowy remont domu wątek zamknięty Po kilku próbach wyremontowania domu w gdyni przez niby firmy byłem bliski...
~michał
-

dodano: 15 kwietnia 2016

Kompleksowy remont poddasza wątek zamknięty Witam. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Rembud. Pełen profesjonalizm....
~Natalia
-

dodano: 15 kwietnia 2016

Firma godna polecenia wątek zamknięty Bardzo solidna i uniwersalna Firma. Zamówiony kompleksowy remont na 52 m2...
~Marcin
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM wątek zamknięty FIRMA PANA REMIGIUSZA W GRUDNIU 2013 WYKONAŁA REMONT MOJEGO MIESZKANIA PO...
~MARIUSZ
-

dodano: 4 lutego 2014

P.U.H.PRO-DECO wątek zamknięty Rembud-jak najbardziej.Wykonali dla naszej firmy roboty budowlane.Z kontraktu...
~PRO-DECO
-

dodano: 29 stycznia 2014

Szczerze polecam!!!! wątek zamknięty REMBUD to bardzo solidna firma. Wszystko fachowo wykonane. Wykonawca...
~Monika
-

dodano: 21 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Zleciłam firmie Rembud malowanie całego mieszkania. Muszę przyznać, że efekt...
~Monika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 stycznia 2013

prace remontowo - budowlane GAK wątek zamknięty Firma REMBUD była wykonawcą prac remontowo-budowlanych, w zakres których...
~Gdański Archipelag Kultury
-

dodano: 3 stycznia 2013

PEŁEN PROFESJONALIZM wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług firmy RemBud, która remontowała mi...
~Asia
-

dodano: 2 sierpnia 2012

Polecam wątek zamknięty Fachowość i solidność w wykonaniu remontu .Punktualność pracowników i...
~Iwona
-

dodano: 3 lipca 2012

Naprawdę bardzo polecam wątek zamknięty Firmę REMBUD polecił mi znajomy który był bardzo zadowolony z wykonanej...
~Agnieszka
-

dodano: 25 czerwca 2012

Dobra Jakość! wątek zamknięty Przede wszystkim dobra jakość. Dwa, że podchodzą profesjonalnie. Robią...
~Jaromir
-

dodano: 22 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry