Bardzo długo odkładałem wizytę u proktologa, głównie przez wstyd i stres, chociaż problemy z hemoroidami dawały mi się we znaki od miesięcy. W końcu trafiłem do dr. Małysa z polecenia i to była naprawdę dobra decyzja.

Już na wejściu poczułem, że atmosfera jest normalna i bez spięcia, co od razu trochę mnie uspokoiło. Pan doktor okazał się bardzo konkretny, ale jednocześnie spokojny i wyrozumiały wysłuchał wszystkiego i na spokojnie wytłumaczył, jak będzie wyglądało badanie.

Najbardziej stresowałem się badaniem per rectum, ale zupełnie nie było czego. Wszystko przebiegło szybko, delikatnie i bez żadnego dyskomfortu ponad to, co trzeba. Duży plus za to, że lekarz na bieżąco mówił, co robi to naprawdę pomaga się rozluźnić.

Po wizycie dostałem jasną diagnozę i konkretne leczenie. Już po kilku dniach była duża poprawa, a na szczęście obyło się bez żadnych zabiegów czy operacji.

Ogólnie bardzo pozytywne doświadczenie. Jeśli ktoś się wstydzi albo odkłada taką wizytę jak ja serio nie ma sensu. Lekarz podchodzi normalnie, z szacunkiem i bez oceniania. Polecam.