Widok

Remont drogi

Kielno Temat dostępny też na forum:
kiedy to się zakończy, jakaś porażka dwieście metrów drogi modernizowanej w czasie dłuższym chyba jak budowa całej autostrady
Mam wrażenie jakby to robili ludzie w czynie społecznym po godzinach pracy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Typowy polski Janusz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
dobrze że polski Janusz gamoniu a nie jakaś swołocz jak ty któremu wsio rawno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chłopie remont dróg trwa w wielu miejscach równolegle nie tylko na Twoim grajdole. Jeszcze nie skończyli. U mnie też pracują. Nie jest mi wszystko jedno ale najbardziej nie lubię biadolenia i hejtowania a szczególnie w sytuacji kiedy jakaś inicjatywa trwa. A ty? No cóż.... jak nie budują to płacz, jak budują to też płacz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
No chyba nie w bojanie , tutaj płyty stoją ponad pól roku i obrastają mchem ... Co to za firma że idzie to im jak krew z nosa ( najtańsza czy może jednoosobowa)? Po co zabierali sie za robotę jak nie potrafią tego sprawnie skończyć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
aleś ty tępy, rozpitolone wszystkie drogi główna i boczne burdel i mam być zadowolony. Główną drogę można już byłoby zakończyć, ale niech ludziska stoją na światłach i wdychają świeże kaszubskie spaliny o straconym czasie nie wspomnę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam o koncowych terminach na pazdziernik, niestety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy kończą? Juz listopad
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pytam się kiedy kończą !! Internetu tu nie macie w tej wsi ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
I czego wrzeszczysz? Telefonu w domu nie masz, żeby zadzwonić do gminy i zapytać?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sam se zadzwoń,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
najlepsza bedzie droga s6 w bojanie wtydy bedziemy wdychac zapachy z trasy kaszubskiej . dziwie sie mieszkancom ze sie na nia zgadzaja bo kazdy wybudowal sie tu zeby miec spokoj i swieze powietrze i wogle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
A Ty co zrobiłeś oprócz wpisu p/w ? Ludziom się nie podoba ale nic już się nie da zrobić
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
teraz to po Bojanie furmanki jeżdżą???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszystkie barany zapitalające po naszych dziurawych drogach przeniosą się na S6. Będzie tylko bezpieczniej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Budżet gminy a inwestycje w Bojanie (13 odpowiedzi)

Czy dobrze liczę że nasza gmina przeznacza na inwestycje w Bojanie około 1 % budżetu? W tym roku...

do góry