Widok

Remont klatek schodowych przez Spółdzielnię Chełm

Cześć, chciałem zapytać jak wyglądają u Was klatki schodowe. Mieszkam przy Witosa 19 klatka jest w okropnym stanie. Miałem okazje być w innych dzielnicach w wysokich blokach i tam jest o niebo lepiej spółdzielnie prężnie remontują, odnawiają klatki a u mnie jest tragedia. W innych dzielnicach klatki schodowe zachęcają do wejścia np. wysokie bloki na Siedlcach przepięknie odnowione klatki a na Witosa tragedia, brudne ściany, brudne schody, wiszące kable, byle jak połatane dziury po ich montażu, okropne poręcze....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biorą kredyty. Wtedy drastycznie wzrasta czynsz, a konkretnie np.fundusz remontowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie słyszałem, żeby sm chełm brała jakieś kredyty. znasz taki temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale kto chleje i gdzie bo u nas w 19 jest spokój

Imprezy w dni robocze po nocach to spokój!?

Telefon na policję że zakłócają ciszę nocną ktoś kiedyś wykonał?

Tak ,często przyjeżdżają do g*wniarza w bloku 25 co imprezuje jak tylko starzy wyjadą a wygląda to tak że towarzystwo w momencie pukania się ucisza i nie otwiera policji albo mundurowi się pokręcą i odjadą.

Mam nadzieję że po aferze ze SM Ujeścisko zrobią porządek w prawie i będzie ktoś nadzorował SM
Czy są jakieś plany remontu klatki na Witosa 19? Dlaczego w innych blokach np. Witosa 25 są pięknie wyremontowane klatki a w bloku 19 brud, syf ....

Na stronie spółdzielni jest plan remontów, ale aby obejrzeć trzeba chyba mieć ekartotekę.
Nie wiem co to ma do tego ,być może coś na pewno ale w krótkim czasie zadłużenie na Witosa 25 spadło z 14 tys do raptem 3 ,dziwnym trafem znikneli mieszkańcy pijusy i od razu rozpoczęły się remonty.