Widok

Remonty, ciąg dalszy

Szanowni mieszkańcy, czy w ogóle ktoś zamierza reagować w sprawie remontu ulic (torowiska) na naszej dzielnicy?
Przecież to jest katastrofa w jaki sposób potraktowano Nas mieszkańców. Brak oświetlenia na dojściu do tramwaju od ul Zimnej, droga wjazdowo-wyjazdowa na tym odcinku to jakieś nieporozumienie, no i przeniesienie przystanku autobusowego w inne miejsce, bez dobrej informacji.
Widać, że tramwaj oddany na szybko (pewnie żeby nie płacić kar), który po nowym torowisku jedzie 10-20 km/h, skrzyżowanie bez żadnych oznaczeń (Lenartowicza, Wosia Budzysza, Sucharskiego- koło Elektromontażu), no i w końcu brak ekipy remontowej, żeby coś się dalej z tym działo.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od czego jest rada osiedla?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystko racja. Dziwi tym bardziej, że mamy jak na styczeń piękną pogodę, zero mrozów. W takim tempie tez zaczynam mieć wątpliwości czy wyrobią się do wakacji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkańcy Stogów są traktowani jak gorszy sort. Gdzie ludzie którzy tym zarządzają i są odpowiedzialni za ten remont mają rozum bo wiedzy o tym co robią to napewno nie posiadają. To co jest zrobione i w jakim czasie jest tak żałosne że szkoda gadać i się denerwować. My mieszkańcy nic nie zdziałamy bo nikogo nie interesują Stogi o czym kilkukrotnie się przekonałam interweniując w innych sprawach. Gdyby na Stogach jakiś developer mógł pobudować blokowisko lub centrum handlowe to byłoby inaczej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry