Widok

Renata Przemyk

Renata Przemyk Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Renata Przemyk, 7 października 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomidory

http://pomidory.art.pl..

wreszcie infooo!

nareszcie dodatkowe informacje gdzie kupic bilety, bo jak do tej pory, to rozglaszano ze wylacznie na ticketonlilne.dzieki zalogo Trojmiasta.pl!!!

koncerty

Dlaczego tak niemądrze ułożono terminy koncertów, że Renata Przemyk w Uchu i Świetliki w Żaku wypadają o tej samej porze? ożna było się jakoś dogadać przecież. Teraz wiele osób, w tym ja, będzie musiało wybierać.........

wybierać nie trzeba

Świetliki grają w Gdańsku częściej niż Renata Przemyk. Plus mniej udane występy Świetlickiego bez zespołu..Śmiało można iść na Przemyk.

wybór

a ja wybierać nie muszę, to czas wybrał za mnie, będę lewitował nad butelka alkoholu, będę opluty.

Dodatkowe informacje o koncercie

Tutaj można znaleźć dodatkowe info: http://www.ucho.com.pl/kalendarz.php#317..

kto sie wybiera na koncert Renaty?

Witam, niestety nikt w moim otoczeniu nie słucha muzyki alternatywnej a nie chcę iść sama :( może ktoś z Was wybiera się też na koncert do Gdyni i nie chce iść sam? Jeśli tak proszę o info na maila
Pozdrawiam

Renata

Owszem wybieram sie, ale niestety nie widze zadnego maila bym mogla napisac.....zatem do zobaczenia w tlumie gosci jutro.

do Dominiki !!!

podaję jeszcze raz kontakt do mnie maaggie@o2.pl coś musiałam przeoczyć wpisująć sie wcześniej :)

już po

Koncert udał się wybornie :-) A pani Renata... Mmmm.

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal Baniek - mega zabawa dla dużych i małych (8 odpowiedzi)

Oficjalnie informujemy, że tegoroczny Festiwal Baniek odbędzie się na Parkingu P5 przed Polsat...

Europejska Noc Muzeów na Pomorzu 2025 (3 odpowiedzi)

To wyjątkowa noc, podczas której bezpłatnie lub za symboliczną złotówkę można odwiedzać muzea,...

Jarmark św. Dominika 2025 (5 odpowiedzi)

Jarmark św. Dominika 2025 w Gdańsku rozpocznie się 26 lipca i potrwa do 17 sierpnia, oferując...

do góry