Widok

Renata Przemyk

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
SPRZEDAŻ BILETÓW:www.ticketonline.plorazGdyniaKlub Muzyczny UCHO ul.św.Piotra 2, tel.782-29-69 /wieczorami w czasie imprez i koncertów/Kawiarnia CYGANERIA ul.3-Maja 27, tel.620-77-22Salon Muzyczny PULS ul.Waszyngtona 21 Centrum GeminiWejherowoSalon Muzyczny PULS ul.Pucka 14
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pomidory

http://pomidory.art.pl..

wreszcie infooo!

nareszcie dodatkowe informacje gdzie kupic bilety, bo jak do tej pory, to rozglaszano ze wylacznie na ticketonlilne.dzieki zalogo Trojmiasta.pl!!!

koncerty

Dlaczego tak niemądrze ułożono terminy koncertów, że Renata Przemyk w Uchu i Świetliki w Żaku wypadają o tej samej porze? ożna było się jakoś dogadać przecież. Teraz wiele osób, w tym ja, będzie musiało wybierać.........

wybierać nie trzeba

Świetliki grają w Gdańsku częściej niż Renata Przemyk. Plus mniej udane występy Świetlickiego bez zespołu..Śmiało można iść na Przemyk.

wybór

a ja wybierać nie muszę, to czas wybrał za mnie, będę lewitował nad butelka alkoholu, będę opluty.

Dodatkowe informacje o koncercie

Tutaj można znaleźć dodatkowe info: http://www.ucho.com.pl/kalendarz.php#317..

kto sie wybiera na koncert Renaty?

Witam, niestety nikt w moim otoczeniu nie słucha muzyki alternatywnej a nie chcę iść sama :( może ktoś z Was wybiera się też na koncert do Gdyni i nie chce iść sam? Jeśli tak proszę o info na maila
Pozdrawiam

Renata

Owszem wybieram sie, ale niestety nie widze zadnego maila bym mogla napisac.....zatem do zobaczenia w tlumie gosci jutro.

do Dominiki !!!

podaję jeszcze raz kontakt do mnie maaggie@o2.pl coś musiałam przeoczyć wpisująć sie wcześniej :)

już po

Koncert udał się wybornie :-) A pani Renata... Mmmm.
do góry