Widok

Renault Clio I

Pod takim hasłem Renault w maju 1990 zaprezentowało następcę popularnej 'piątki'. Był to też okres, w którym firma zaczęła odchodzić od sposobu nazywania kolejnych modeli cyframi, nadając im nazwy. O popularności i powodzeniu auta może świadczyć fakt przyznania modelowi tytułu 'Car of the Year 1991'. W 1996 roku przeprowadzono delikatny facelifting, a w 1998 roku powstało Clio II.Clio dzięki ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

clio 1.8 16v

Powiem krótko mega mega zajefajne auto najlepsze są opadające szczęki na światłach.KAŻDE AUTO SIĘ PSUJĘ jak ja to mówię jak się nie ma miedzi to się na d*pie siedzi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

clio 2 98!!

takkk 1.2 jak pojezdzi sie nim troche tto serducho pika mam tuptusia od roku sie sypie ale zawsze jedno mówie juz ani centa w niego nie włoze
,,,,,i sie myle,,,,

clio1

Co zrobić żeby clio 1.4 mialo więcej mocy? I gdzie można kupić uszczelke do szyberdachu?

Jestem posiadaczem renault clio 94 r silnik 1.4 .75 km . te cudo leciało na autostradzie 180 km /h nie wierzyłem w to co widziałem

Małe cacko clio 1 92

Jest trochę rdzy ale nafta zmieszana ze świeżym olejem zatrzymała chrupanie !!!!
Jest bez udziwnień proste wobsłudze i sprawne CACUSZKO!!

RENAULT Clio Rsi

witam . jestem posiadaczem bordowego Rsi o mocy 79.00kw. Tak jak ktoś napisał wcześniej : każdy może mieć golfa) ;) z Wyglądu : mam malowane w kolor bordo wszystkie listwy na drzwiach , zderzakach i lusterkach, nie mam tylnej wycieraczki szyby i ogólnie jest dość nisko nad ziemią . Nie spotkałem się z rzadną taką clio u mnie w mieście (a jest jeszcze jedna Rsi tylko Biała) . Samochodzik dość zrywny np szybszy niż A3 1.8T(150) Laguna 3.0 (190). spalanie jak na moc to 10l w mieście i 8l pozanim :) Plastiki trochę tandetne , fotele jak dla mnie trochę za małe no i na nierównej drodzę wszystko "już" trochę skrzypi :/ No ale o to chyba nie chodzi w tym aucie ;) ogólnie polecam aczkolwiek wymaga troszkę czasu i poświęcenia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0