Widok

Replika samsunga galaxy s5 - kolor biały - cena do negocjacji

Replika samsunga galaxy s5 - kolor biały - cena do negocjacji
Witam, mam na sprzedaż replike/kopie telefonu Samsung Galaxy S5 w bardzo bogatej wersji.

Replika jest idealna, każdy element telefonu jest identyczny, jedynie specyfikacja telefonu trochę odbiega od oryginału.
Telefon jest w kolorze białym, posiadam do niego kabel, ładowarkę, słuchawki i pudełko.
Telefon posiada procesor czterordzeniowy MTK6582 4x 1.3Ghz a nie jak większość dwurdzeniowe które strasznie mulą. Ten telefon chodzi błyskawicznie.
Oryginalnie aparat w S5 to 16mpx, tutaj jest to 8mpx, nagrywa filmy w rozdzielczości 1280x720 czyli tzw. HD Ready. Plus do tego aparat z przodu do popularnego ostatnio 'selfie' gdzie są 3mpx.
Telefon posiada nadajnik GPS który bardzo dobrze działa z mapami google, aplikacją endomondo(sam testowałem). Wyświetlacz jest super, dotyk bardzo dobry. Telefon posiada pewne funkcje dostępne tylko w oryginalnym S5, np. funkcja oszczędzania baterii polegająca na włączeniu trybu czarno-białych kolorów.
Częstotliwości sieci obsługiwane przez ten telefon pozwalają na korzystanie z sieci 3G oraz karty Aero2, co jest bardzo ważne bo większość replik tego nie ma.
Sam system Android jest idealnie odtworzony co do oryginalnego w S5, cała blokada, ekran startowy, menu itd, posiada nakładkę taką jak w oryginalnym Samsungu Galaxy S5.
Telefon oczywiście posiada język Polski :)

Telefon jest do obejrzenia i przetestowania w Gdańsku Brzeźnie, mogę też gdzieś dojechać w ostateczności.

Telefon wyceniam na 750zł do negocjacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

replika

ludzie nie wprowadzajcie i nie kupujcie takiego badziewia.... sprzedaż podrób jest przestępstwem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sprzedaż podrób jest przestępstwem w wypadku sprzedaży tego jako oryginał czy coś w ten deseń, tu widze sprzedający informuje że to replika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ww

Dokladnie kolega mam racje.a po 2 za taka cene dostaniecie swietny tel i wam jeszcze reszta zostanie.rowniez te tel sa slabe a w przypadku jakiej kolwiek naprawy jest ona niemozliwa lub cena naprawy przekracza cene tel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry