Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
sentymentalnie. wątek zamknięty Do tej knajpy na pewno mam sentyment - nie jestem z Gdańska, więc byłam w...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 listopada 2012

Obsługa fatalna wątek zamknięty Byliśmy w 4 osoby, dwie zamówiły sobie piwko, Pani kelenerka ciągle...
~Bard
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 maja 2012

Obiektywizm. wątek zamknięty Tanie piwo, nawet ciekawe ceny alkoholi, tylko szkoda że tak często nie ma...
~Pani Magister
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 10 lipca 2011

niepowtarzalny klimat wątek zamknięty Na pewno nie jest to ekskluzywna restauracja, ale bardzo przyjemna knajpka do...
~Karo
-

dodano: 7 lipca 2011

super wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, polecili mi piwo bananowe,które smakowało rewelacyjnie;)...
~meg
-

dodano: 6 lipca 2011

...... wątek zamknięty Malaria jakich mało wstyd że w tak pięknym miejscu znajduje się taka speluna....
~Przypadkowy Klient
-

dodano: 21 czerwca 2011

polecam:))) wątek zamknięty naprawdę fajne miejsce z kategorii miejsca jakich w Gdańsku brakuje. Co...
~Kureczka
-

dodano: 13 listopada 2010

Resident - opinia wątek zamknięty Ceny wysokie, a wielkość sernika jaki dostałem po prostu śmieszna. W opisie...
~Resident
-

dodano: 7 listopada 2010

Uwielbiam wątek zamknięty Literaci to jest miejsce gdzie zawsze wracam. Kiedy wychodzimy gdzieś...
~Stała bywalczyni
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 kwietnia 2010

TRAGEDIA wątek zamknięty Facet który rozdaje ulotki tak zniechęca do jakiegokolwiek wejścia do lokalu...
~jan
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 stycznia 2010

Mini - opinia wątek zamknięty .... Moja opinia jak najbardziej pozytywna, bardzo przyjemni własciciele,...
~Mini
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 25 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry