Widok

Restauracja & Pizzeria Luxus Żukowo - proszę o opinie.

Witam,
Poszukuje opinii na temat restauracji Luxus w Żukowie.

Proszę o wypowiedzi osoby które organizowały tam bądź uczestniczyły w jakichkolwiek uroczystościach rodzinnych, na przykład: wesele, komunia św., chrzciny czy przyjęcie urodzinowe.

Sala jest ładna, a oferta menu ciekawa dlatego zastanawiamy się nad organizacją naszego wesela w tym miejscu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasze wesele odbyło się 18.10.2014
Impreza jakoś się udała ale nie polecilibyśmy innym tego miejsca, poniżej uzasadnienie. Brakuje tam dbałości o detale i klienta.

Plusy:

Domowe, bardzo smaczne jedzenie wykonywane na miejscu przez właścicieli.
Właścicielka p. Hanna jest osobą otwartą na zmiany menu czy wystroju sali.
Wszystkie szczegóły ustalone osobiście i zapisy w umowie są wypełniane.

Minusy:

Wielkość, ilość i estetyka potraw.
Przykładowe wymiary (na oko) aby wyobrazić sobie sytuację
De volaille wielkość ok. 7 - 8 cm/ 5cm, ryba 5cm/ 2cm, kawałek ciasta 5cm/ 5cm.
Przy tym bardzo dużo ozdobników: warzywa, morze galarety. Gdyby na poprawiny przyszli wszyscy goście zabrakłoby jedzenia i wygląd potraw...
Rozumiem, że porcje nie były przygotowywane przez profesjonalistów ale rozpływające się warzywa, rozpadające się ciasto czy rozpływające się galarety nie zachęcają do jedzenia.

Na stołach położono niewyprasowane obrusy, posiadały zagięcia w miejscu złożenia.

Pokój dla młodych znajduje się w odrębnej części budynku. Postawione są dwa pojedyncze łóżka na których znajduje się pościel ze sztucznego materiału, w dodatku za krótka. W łazience czuć pleść, brak sprzątania na co dzień.
Aby do niego dojść trzeba wyjść z sali na zewnątrz budynku.

Sala znajduje się na piętrze budynku, prowadzą do niej wysokie i strome schody. Obiekt nie posiada windy.

Wokół obiektu znajduje się około 15 miejsc parkingowych, w przypadku wesela na ponad 50 osób właściciele proponują parking na pobliskim polu.

Obsługa na poprawinach jest tylko na początku. Później nikt nie podchodzi i nie sprawdza tego co dzieje się na stołach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Restauracja zmieniła nazwę na Luxiis, adres pozostaje bez zmian: Żukowo 83-330 ul. Polna 24A
Chcieliśmy iść tam na Sylwestra ale po przeczytaniu opinii wolimy iść w sprawdzone miejsce a niżeli ryzykować głodowanie i brodzenie po polanie w szpilkach ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wbrew opinii "winny się tłumaczy" chciałabym wyjaśnić sprawę.
Serdecznie pozdrawiam naszych klientów - nowożeńców i jest ni przykro, że nie spełniliśmy państwa oczekiwań.
Biorąc pod uwagę nasze menu weselne (znajduje się na naszej stronie), jest tak skonstruowane, aby każdy znalazł coś dla siebie i wyłącznie na życzenie naszej klientki zostało zmienione na rzecz dużej ilości galaretek.
Co do ilości potraw na poprawinach nie sądzę aby było mało ,zważywszy że po uroczystości zapakowano (ciekawe czym???) 35 sztuk styropianowych opakowań.
Nowożeńcy bezpłatnie otrzymali pokój na dwie doby, a pościel w rozmiarach 180/200 która kosztowała 160 zł. nie mogła być sztuczna.

Życzę wszystkiego dobrego naszym klientom,

Pozdrawiam,
Właściciel restauracji Luxiis
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
SZCZERZE ODRADZAM

Zarezerwowałam tam termin na komunię syna, ale niestety moja grupa gości okazała się za mała i bez uprzedzenia zostałam usunięta z rezerwacji. Właściciele na moje miejsce wzięli dwie większe grupy. Pomijam już fakt że zostałam z ręką w nocniku, ale brak profesjonalizmu, bezczelność i pazerność tych ludzi jest wielka.
Po prostu zostaliśmy zlekceważeni !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Sposób w jaki Państwo przeprowadzili rozmowę nie pozostawiał żadnych wątpliwości że będą z tego kłopoty,
Do umówionego terminu nie dostaliśmy potwierdzenia o rezerwacji uroczystości i nie podpisaliśmy żadnej umowy wiążącej.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto sie temu przyrzec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W styczniu bieżącego obchodziłam wraz z mężem 50-lecie małżeństwa w tejże restauracji. Impreza jest bardzo dobrze wspominana przez przybyłych na nią gości. Ja również nie mam zastrzeżeń co do obsługi jaki i podanego jedzenia. Polecam każdemu, kto chcę zorganizować imprezę w ładnej sali za rozsądną cenę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Kupię

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry