Widok

Restauracja na Komunię Świętą

Czy polecają Państwo jakąś restauracje w Bojanie na organizacje przyjęcia, myślałam nad Czas i Smak, mają Państwo jakieś informacje jak u nich to wygląda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam restauracje Podkowa w Kamieniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szczerze tez dołączam się do pytania. Moja córa także.
Ale to radzę rezerwować sale na 3 lata przed, jeśli znają Państwo termin, również polecam podkowę w Kamieniu, piękne otoczenie, pyszne jedzonko i alpaki

Aż tak są terminy pozajmowane?

Tak, odmówili mi w Gosi w kielnie, a bardzo chciałem i polecam bo pyszne jedziecie i porządne porcje.

Rezerwowałam w zeszłym roku w Kamieniu na 2025 rok i załapałam się na ostatnie miejsce. Tego dnia co my mają 3 komunie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A po co chcecie zmuszać dzieci do jedzenia ciała człowieka, który według was żył na ziemi 2000 lat temu? Jedzenie ludzkiego mięsa jest chore.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak zapomniałem, że jest to forum Bojano i wypowiadają się tutaj ludzie o specyficznych poglądach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie. Ja polecam Gosia w Kielnie
Jak to jest, ze ludzie rezerwują sale na komunie 3 lata przed? Przecież nie wierzę, że ksiądz zna termin komuni z takim wyprzedzeniem. A tak z drugiej strony to ja sale na ślub znalazłem 6 miesiecy przed terminem, a ludzie na 3 lata wprzód komunie planują. To jest hit..

"... sale na ślub"? raczej na przyjęcie weselne ;-) Rozwiązanie tego problemu jest bardzo proste. 1-sze komunie św. odbywają się (zazwyczaj) w maju natomiast śluby przez cały rok no i raczej nie kilkanaście, kilkadziesiąt w jednym dniu.

Moi znajomi robi w Kielnie w house of pizza polecam, jesteście tylko wy w tym lokalu
W niektórych parafiach zawsze w przód wiadomo kiedy Komunia np. Kielno zawsze ma sobotę przed bożym ciałem to jak inne parafie z nimi trafia to nie ma szans na fajna sale zostają same kiepskie, dlatego uważam że daty w każdych kościołach powinny być znane 3 lata w przód
A nie są znane? Koleczkowo ma tydzień przed Kielnem, Chwaszczyno dwa. Wystarczy się zorientować
My już po Komunii w restytucji Gosia w Kielnie, polecam z całego serca, świetny kontakt, jedzenie i sala

Inne tematy z forum Bojano

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

do góry