Witam Państwa.
Zacznę od skomentowania postów powyżej zwłaszcza tych negatywnych. Widać, że ludzie piszący to nie mieli za dużego pojęcia o kuchni włoskiej jak i również o całej gastronomi...Tak gęsty ocet balsamiczny to żadkość...Z resztą jak wiele innych rzeczy które zostały wymienione jako wady ... Poprostu za dużo M. Gesler :) . W momencie kiedy wszystko jest robione na bieżąco zawsze czas oczekiwania będzie długi. Nawet przy jednym stoliku to nie masówka w której wszystko jest mrożone widać to od pierwszego zamówionego dania. Obsługa w atmosferze rodzinnej ... O co nie zapytaliśmy było na TAK, aż byłem zdziwiony, wszystko podane należycie i bardzo smacznie... Dowiedzieliśmy się również, że niektóre składniki robione są na miejscu np makaron. Duża zaleta. Restauracja prowadzona z pasją oby tak dalej , a napewno bedzie co raz lepiej. Będziemy polecać Państwa restauracje.
Pozdrowienia dla Pani Kasi i reszty obsługi.