Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czekam na fotele wypoczynkowe wątek zamknięty zamówiłam w styczniu realizacja miała być do 30.05.2018 do dnia 08.06.2018...
~Cadrzyńska Małgorzata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 czerwca 2018

Bardzo dobre meble wątek zamknięty Tylko w tym sklepie znaleźliśmy naroznik dokładnie taki jakiego szukalismy),...
~Janka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lutego 2018

Salon godny polecenia wątek zamknięty Meble dobrej jakości w przyzwoitych cenach, ale to dotyczy sieci salonow....
~Piotr
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 stycznia 2018

Dobry wybór wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu, jak i z obsługi. Mebelki są urocze...
~klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Każdego klienta traktują z szacunkiem i...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 października 2017

CARLOS wątek zamknięty Witam, właśnie otrzymałam zestaw mebli Carlos :) Muszę przyznać, że jestem...
~klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 lipca 2017

PROMOCJE wątek zamknięty Tak właściwie to chyba większość mebli w moim domu jest z tego salonu. Mają...
~Radek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 lipca 2017

Polecam wątek zamknięty Firma super, robi na czas i spełnia wszystkie zamówienia, nawet te...
~Zadowolony klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 czerwca 2017

Udane zakupy wątek zamknięty Bardzo przyzwoity salon, mieliśmy przyjemność kupić tam nasz wymarzony...
~Anita
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 maja 2017

Polecam wątek zamknięty Firmę Resto poleciła mi znajoma ponieważ sama do tej pory nie znalazłam...
~klient firmy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2017

Kupiłam i polecam wątek zamknięty Firmę znalazłam przez allegro. Po obejrzeniu mebli na stronie firmy,...
~Joanna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 marca 2017

super sklep świetne ceny wątek zamknięty Super meble w bardzo dobrych cenach wybór mebli naprawdę MEGA.Każdy znajdzie...
~Kamila
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 marca 2017

Fotel Carlos wątek zamknięty Polecam - fotel wykonany bardzo dokładnie, z bardzo dobrych materiałów,...
~jola
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry