Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
gorąco polecam :) wątek zamknięty Fajne miejsce :) Fajna obsługa :) Świetny klimat i atmosfera :) Muzyka dla...
~JA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2017

Polecam każdemu! wątek zamknięty Miła rodzinna atmosfera,bez napięcia i zbędnego lansu.idealne miejsce na...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 września 2017

nie polecam wątek zamknięty Niestety rozczarowanie sięgnęło zenitu:( ceny może i ok ale drinki mocno...
~Kasia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 grudnia 2015

cudowne miejsce wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce! Cudowna muzyka, wspaniała właścicielka Maja, pyszne...
~Ania Ba
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 maja 2015

łomżing na bupingu wątek zamknięty Ciekawy klimat, ludzie, muza i napoje. Wszystko w przyzwoitej cenie....
~Marcin
-

dodano: 28 lutego 2015

Jak za dawnych dobrych czasów :) wątek zamknięty Już nie ma dzikich plaż ani takich miejsc jak to. Weekend spędzony we...
~Tomasz
-

dodano: 4 listopada 2014

Bajeczne miejsce wątek zamknięty Przeurocza obsługa i bardzo niskie ceny! Fantastyczna atmosfera!
~JanStefan
-

dodano: 30 września 2014

Nie wiem dla kogo,nie dla mnie wątek zamknięty Ogólnie to zastanawiam się po co istnieją takie miejsca? Wystrój...
~Olka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 lutego 2014

Dla retromaniaków wątek zamknięty Bywam tam ostatnio prawie co weekend. Gorąco zachęcam wszystkich do...
~Ola
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 grudnia 2013

Retromaniak-POLECAM wątek zamknięty Ostatnio miałem kawalerskie w Retromaniaku i gdybym się żenił drugi raz...
~Sławek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 września 2012

Retro, inaczej, kameralnie wątek zamknięty Ech...na poludniowym-wschodzie Polski brakuje takiego miejsca :( jeśli chcesz...
~Kaja
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 czerwca 2012

Najbardziej przyjazne miejsce w Sopocie wątek zamknięty Cudowni ludzie, cudowne miejsce, niskie ceny (jakby to nie był Sopot)....
~Rodin
-

dodano: 18 kwietnia 2012

Miejsce z dusza:-) wątek zamknięty Swietne miejsce, bardzo klimatyczne, obsluga bardzo mila, ceny ok. Czego...
~Asia
-

dodano: 5 kwietnia 2012

Rewelacja wątek zamknięty Klub, w którym organizowane są imprezy tematyczne. To fajna inicjatywa,...
~Anna K
-

dodano: 30 marca 2012

Jest INACZEJ wątek zamknięty Serdecznie polecam to miejsce, bo jest inne niż wszystkie w Trójmieście....
~Klubomaniaczka
-

dodano: 30 marca 2012

Pomysłowe Srody:) wątek zamknięty Od momentu wprowadzenia połówek w barze w Srody,jestem tam ze znajomymi...
~Degustator:)
1

dodano: 31 maja 2010

uwaga przy płaceniu wątek zamknięty Byłem w Sopocie przejazdem, zdecydowałem się napisać zeby ostrzec. Uważajcie...
~Andrzej
1

dodano: 26 sierpnia 2011

:) wątek zamknięty polecam
~PiotrK
-

dodano: 7 sierpnia 2011

Słabo wątek zamknięty Słaby wystrój, brak klientów, słaba obsługa.
~ML
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 lipca 2011

Dość komercyjnego Monciaka! wątek zamknięty Witam,postanowiłem napisać swoja opinie ponieważ urzekł mnie klimat panujący...
~grzesiek J.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

23

wątków

do góry