Widok
Rewelacja
Jako że korzystałam z usług Alternative po raz pierwszy nie bardzo wiedzialam do kogo się umówić na strzyżenie. Koleżanka polecała "wysokiego przystojnego blondyna", ale on nie pracował w godzinach mi odpowiadających, więc za poleceniem osoby przyjmującej zapisy umółwiłam się do Pani blondynki (chyba Magdy, albo Marty - dziewczyna miała wygoloną część włosów nad uchem). Na początek dziewczyna przedstawiła mi się, przeszlyśmy na "Ty" (i tu moja bolączka bo zapomniałam imienia:)), porozmawiałyśmy o moich oczekiwaniach, o poprzednich strzyżeniach, codziennej stylizacji moich włosów itd. Zaproponowałam swoją wizję fryzury, ale Pani delikatnie ją zmodyfikowała, narysowała na kartce model fryzury, doradziła że ten kształt bedzie bardzo dobrze pasował do kształtu mojej twarzy itd. Zaufałam jej i dobrze na tym wyszłam, bo znajomi wciąż prawią mi komplementy, a ja napewno wróce do tej dziewczyny. Bardzo na plus jest to ze ludzie tam pracujący nie wygladaja jakby przyszli tam za karę, dobrze się bawią tym co potrafia najlepiej. Pozdrawiam:)
Moja ocena
Club Fryzjerski Alternative
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6