Widok
Rewelacyjny przykład braku kompetencji i arogancji
W styczniu zamówiłam fronty kuchenne oraz półki. Na pozór spokojnie przyjmowane zlecenie przerywane było odbieraniem telefonów oraz obsługą wpadających "stałych" klientów - mimo że w sklepie byli inni, bezczynni panowie z obsługi. Miałam czekać na fronty3 tygodnie. Po kilku dniach pojechałam po półki. Okazało się, że co prawda podano mi cenę za półki, ale i tak policzono za cały format płyty.(...)W dodatku z rzekomego odpadu spokojnie można było jeszcze wyciąć kilka sztuk. Odnośnie cen sprzedawca stwierdził, że "klienci na ogół o tym wiedzą". W końcu przyniósł z zaplecza i dał jakiś kawałek płyty dla świętego spokoju. Przyszły fronty. Ale zupełnie inny wzór od zamówionego. Czekałam na reklamację 4 tygodnie, a oni nawet nie odesłali ich do producenta. Okazało się, że osoba która mnie obsługiwała jest na zwolnieniu i zabrała ze sobą dokumenty, więc nie ma śladu po moim zamówieniu i reklamacji. Kolejną reklamacje przyjmowały 3 osoby na zmianę, dzwoniąc, rozmawiając ze sobą, wychodząc, przechodząc, ogólnie ignorując i mając gdzieś klienta. Po kolejnych 5 tyg. kręcenia odebrałam pieniądze. Reklamacją nikt się nie zajął. BEZNADZIEJNY KONTAKT I OBSŁUGA. OMIJAĆ Z DALEKA !!!
Moja ocena
Aldo
kategoria: Materiały budowlane i wykończeniowe
obsługa: 1
oferta: 5
jakość asortymentu: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
3.2
* maksymalna ocena 6