Widok

Rezydencja Marina

Rezydencja Marina Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Rezydencja Marina to kompleks trzech pięciokondygnacyjnych budynków w pasie nadmorskim Gdańska. Mieszkania będą doskonale doświetlone dzięki zastosowaniu dużych przeszkleń.

Pod budynkami przewidziano halę garażową, do której zjeżdżać będą windy. Na parterze znajdować się będzie kilka lokali handlowo - usługowych.

Dla najmłodszych zaplanowano plac zabaw. W wolnym czasie będzie można także ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kilka "ale"

Trasa Sucharskiego tuż pod nosem - kiepska opcja
Szemrana okolica - jeszcze bardziej kiepska opcja
Architektura - dobra opcja
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

jaaasne

Be co redukować jak pod oknami będą lecialy 4 pasy szybkiej trasy sucharskiego z wylotem na krajowa 7 ..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

litości

pustaki zalewano betonem przy -20 st. C,
reumatycy omijajcie to miejsce szerokim łukiem
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

słuchajcie, jestem klientem mariny i mieszkania faktycznie wykonane są z najwyższej jakości materiałów. Nie wypowiadajcie się skoro nie widzieliście budowy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 26

To będzie bardzo ładne, kameralne osiedle..

Każde z mieszkań przygotowano według najwyższych standardów, tak by zapewnić maksymalny komfort każdemu... Dzięki przemyślanemu rozmieszczeniu przestronnych okien wszystkie pomieszczenia są odpowiednio naświetlone...
a lokalizacja została sprawdzona pod kątem standardów ekologicznych i redukcji hałasu..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 19

rzeczywistość

Patologiczny park obok, baraki, ceny od 7500/mkw litości
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 10

lipa

Wizualizacja...? banialuki ! gdzie baraki w otoczeniu ...a do Sopot na molo kilka minut ?? ! fantazja ! bajery dla frajerów !
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Według mnie Ok

A mi sie podoba, ładny projekt, blisko do plaży, duże okna na Jelitkowskim były małe...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

znowu z byle czego bedzie wybudowane jak na JELITKOWSKIM DWORZE gdzie wszystko słychać i zImne nie ustawne i mało sŁoneczne mieszkania i do tego trasa Sucharskiego bedzie obok
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7