Widok
Rezydencja Redłowo
Inwestycja powstała dla osób, które chcą żyć blisko natury, a jednocześnie nie oddalać się zbyt od centrum miasta. Położenie tuż obok rezerwatu Kępa Redłowska, a dalej gdyńskiej plaży oznacza możliwość korzystania z różnych form aktywnego spędzania czasu - w zasadzie tuż obok domu. Jednocześnie pieszo dojść można do szkoły, przedszkola i oczywiście redłowskiego szpitala.
Rezydencja Redłowo jest to kameralny zespół pięciu czterokondygnacyjnych budynków obejmujący 52 lokale dwu, trzy i ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Oś Leśne
Mieszkam na osiedlu leśnym wybudowanym przez JW. Po 3 latach zaczęły sypać się balkony, spod kafli leje się jakiś kwas. Nie można wychylić głowy, bo od sąsiadów lecą płytki na głowę. Płytki poziome odpadają. Takie są fakty. Os zbiera na remont. Już wyremontowaliśmy 3 balkony. Dodam, że wszystkie tarasy i balkony na osiedlu są do remontu. Chcieliśmy ich podać do sądu ale po konsultacji z prawnikami okazało się, że to walka z wiatrakami....
Nowy zakup
Niedawno zakupiłam mieszkanie na osiedlu Bernadowo Park i co pewien czas podjeżdżam pod plac budowy...
Od marca do dziś nie widziałam żadnego rusztowania przy balkonach na leśnej... Ciekawe....
Robię obchód wokół osiedla aby zobaczyć jak rośnie mój budynek pod lasem i raczej coś bym zauważyła... :)
Może to niezadowolony Pan, który wywiesił baner i nie potrafi nic sensownego powiedzieć przez telefon o jakości JW...
Od marca do dziś nie widziałam żadnego rusztowania przy balkonach na leśnej... Ciekawe....
Robię obchód wokół osiedla aby zobaczyć jak rośnie mój budynek pod lasem i raczej coś bym zauważyła... :)
Może to niezadowolony Pan, który wywiesił baner i nie potrafi nic sensownego powiedzieć przez telefon o jakości JW...
popieram przedmówcę , wetkane w bardzo małą powierzchnię budynki,niezapewniające wszystkim lokatorom dostateczne ilości światła słonecznego.Poza tym brak intymności,zbyt bliska odległość między budynkami,a plac zabaw to chyba będzie jedna piaskownica.Zdjęcia domów prezentują się pięknie tylko na fotografii-Kupiłabym gdyby cena wynosiła np.1500zł za metr
Nie wszystkie, tylko zaledwie kilka i nie jest to widok piękny, panoramiczny, ale raczej skromny.
Po prostu w dobrą pogodę z kilku najwyżej położonych i do tego najdroższych lokali widać kawałeczek zatoki i zarys Gdańska. Reszta lokali ma widoki głównie na sąsiadów, niektóre na panoramę Kacka i Karwin.
TOTALNA CIASNOTA
Nie bardzo wiem jakim cudem deweloper uzyskal zgode urzedu na wcisniecie 5 budynkow na tak malutkim terenie /mala dolinka /. Odleglosci miedzy budynkami
2-3 metrowe , wrazenie betonowej pustyni.Wizualizacja nijak ma sie do rzeczywistosci. Wszystkie sasiednie domy to zabudowa blizniacza i jednorodzinna. Dodatkowo problem miejsc parkingowych dla gosci przyszlych mieszkancow - przy 6 samochodach pracownikoww budowlanych Powstania Wielkopolskiego na tym odcinku jest nieprzejezdne.
O harmonijnej z reszta okolicy zabudowie zapomniano .
2-3 metrowe , wrazenie betonowej pustyni.Wizualizacja nijak ma sie do rzeczywistosci. Wszystkie sasiednie domy to zabudowa blizniacza i jednorodzinna. Dodatkowo problem miejsc parkingowych dla gosci przyszlych mieszkancow - przy 6 samochodach pracownikoww budowlanych Powstania Wielkopolskiego na tym odcinku jest nieprzejezdne.
O harmonijnej z reszta okolicy zabudowie zapomniano .
Piękne osiedle
Zanim dokonałam zakupu mieszkania w innej lokalizacji - Berandowo Park pozwoliłam sobie dokładnie obejrzeć Redłowo aby mieć pogląd co do jakości. Piękne klatki, dużo zieleni i przestrzenie. Zawsze kiedy decydujemy się na zakup mieszkania w bloku musimy się liczyć z faktem, ze będziemy "się słyszeć z sąsiadami". Proponuję aby osoby krytykujące osiedle z zewnątrz weszły na osiedle i poczuły jak jest naprawdę. Dodam jeszcze - jest cicho i spokojnie i jednocześnie blisko do centrum.
To piękne osiedle, polecam Tym, którzy mogą sobie na to pozwolić. Myślę, że krytykują je tylko zazdrośnicy, którzy chcieliby tak mieszkać :)
To piękne osiedle, polecam Tym, którzy mogą sobie na to pozwolić. Myślę, że krytykują je tylko zazdrośnicy, którzy chcieliby tak mieszkać :)