Widok
Rezydencja Wintera
Rezydencja Wintera powstanie nad samą rzeką Motławą, w obszarze miasta, który w ostatnich latach dynamicznie się rozwija. Jednocześnie niewielka odległość od Głównego Miasta oznacza dostępność wszystkich udogodnień jakie oferuje ścisłe śródmieście takiego miasta jak Gdańsk.
W sąsiedztwie inwestycji znajduje się kompleksowa komunikacja miejska, włącznie z możliwością korzystania z przystanku ...
więcej
W sąsiedztwie inwestycji znajduje się kompleksowa komunikacja miejska, włącznie z możliwością korzystania z przystanku ...
więcej
DRAMAT
Naprawdę jestem zawiedziony. Liczyłem że przynajmniej tym razem dostaniemy architekturę na wysokim poziomie. A to co widzę to moloch z różnymi niesymetrycznymi daszkami. Jak oglądam te wszystkie nowe inwestycję to mam wrażenie że są na jedno kopyto. Kwadratowe klocki ze skośnymi daszkami aby napisać że nawiązuje do klimatu Gdańska.
Niestety do czasu kiedy w Gdańsku będą żądzić deweloperzy (czyli najtaniej wybudować najdrożej sprzedać) nic się w tej kwestii nie zmieni.
Żal mi mojego kochanego Gdańska.
Niestety do czasu kiedy w Gdańsku będą żądzić deweloperzy (czyli najtaniej wybudować najdrożej sprzedać) nic się w tej kwestii nie zmieni.
Żal mi mojego kochanego Gdańska.
Dziady
Czy wszyscy ludzie w trójmieście to jakieś zakompleskione zgredy, narzekające stare dziady? Jak się czyta te wpisy to włosy dęba stają, w każdym poście wszystko beznadziejnie, okropnie do d..py, nic tylko się powiesić... Wchodzóż ne różne portale regionalne, ale takich dziadów to nie ma nigdzie, czy to Gdynia czy Gdańsk bez znaczenia, jeden wielki lament. Czy ludzie na pomorzu tacy właśnie są?