Widok
Riverview
Riverview powstaje nad brzegiem Motławy, w okolicy kanału Na Stępce i w sąsiedztwie Głównego Miasta w Gdańsku, do których pieszą drogę skraca nowa kładka nad Motławą. Oznacza to dostępność szerokiej infrastruktury kulturalnej, rozrywkowej, gastronomicznej, jaką oferuje śródmieście Gdańska. W zasięgu krótkiego spaceru od inwestycji znajduje się Filharmonia Bałtycka, Muzeum II Wojny Światowej oraz gdańska marina.
Realizacja osiedla podzielona jest na dwa duże etapy.
Pierwszy z nich ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Aparthotel
Mieszkania wykonczone, gotowe pod wynajem lub zamieszkania, jesli ktos lubi klimaty "aparthotelowe". Drzwi do mieszkań z zamkiem automatycznym, które można otwierać zdalnie przez aplikacje lub podać haslo. Idealne rozwiązanie pod wynajem. Spora część mieszkań zapewne będzie mieszkaniami inwestycyjnymi. Mieszkania do najtańszych nie należą, a na rynku mieszkań szykują się zmiany. Ciekawe czy te inwestycje się zwrócą.
Architektura ladna, nawet bardzo. Standard wykonczenia dobry.
Architektura ladna, nawet bardzo. Standard wykonczenia dobry.
Piękne - warte swojej ceny
Najpiękniejsze osiedle zrealizowane w tym rejonie. Ogromna przeciwwaga dla Trójmiejskiego Robyga - Górskiego, który zniszczył swoją zabudową potencjał tak dużej działki. Ceny akceptowalne jak na taki standard i architekturę. Osobiście kupiłem mieszkanie w ten inwestycji i jest to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogłem zrobić.
Nie mogę zgodzić się z negatywną opinia. Obsługa jest na wysokim poziomie, zawsze udziela rzetelnych informacji technicznych związanych z mieszkaniem . Usterki są i będą wszędzie ale to nie powód aby winą obciążać poszczególne osoby. Co do wymienionych osób z imienia i nazwiska (anonim boi się podać swojego imienia i nazwiska a wskazuje w ten sposób inne osoby ) miałam do czynienia przy odbiorach - miła i kompetentna osoba która znajduje się na odpowiednim stanowisku .