Widok
Riverview
Riverview powstanie nad brzegiem Motławy, w okolicy kanału Na Stępce i w sąsiedztwie Głównego Miasta w Gdańsku, do których pieszą drogę skraca nowa kładka nad Motławą. Oznacza to dostępność szerokiej infrastruktury kulturalnej, rozrywkowej, gastronomicznej jaką oferuje śródmieście Gdańska. W zasięgu krótkiego spaceru od inwestycji znajduje się Filharmonia Bałtycka, Muzeum Drugiej Wojny ...
więcej
więcej
Aparthotel
Mieszkania wykonczone, gotowe pod wynajem lub zamieszkania, jesli ktos lubi klimaty "aparthotelowe". Drzwi do mieszkań z zamkiem automatycznym, które można otwierać zdalnie przez aplikacje lub podać haslo. Idealne rozwiązanie pod wynajem. Spora część mieszkań zapewne będzie mieszkaniami inwestycyjnymi. Mieszkania do najtańszych nie należą, a na rynku mieszkań szykują się zmiany. Ciekawe czy te inwestycje się zwrócą.
Architektura ladna, nawet bardzo. Standard wykonczenia dobry.
Architektura ladna, nawet bardzo. Standard wykonczenia dobry.
Piękne - warte swojej ceny
Najpiękniejsze osiedle zrealizowane w tym rejonie. Ogromna przeciwwaga dla Trójmiejskiego Robyga - Górskiego, który zniszczył swoją zabudową potencjał tak dużej działki. Ceny akceptowalne jak na taki standard i architekturę. Osobiście kupiłem mieszkanie w ten inwestycji i jest to jedna z najlepszych rzeczy jakie mogłem zrobić.
Nie mogę zgodzić się z negatywną opinia. Obsługa jest na wysokim poziomie, zawsze udziela rzetelnych informacji technicznych związanych z mieszkaniem . Usterki są i będą wszędzie ale to nie powód aby winą obciążać poszczególne osoby. Co do wymienionych osób z imienia i nazwiska (anonim boi się podać swojego imienia i nazwiska a wskazuje w ten sposób inne osoby ) miałam do czynienia przy odbiorach - miła i kompetentna osoba która znajduje się na odpowiednim stanowisku .