Widok
Rivus
Rivus powstał w dolinie potoku Swelina, który wyznacza granicę między Gdynią a Sopotem. Osiedle znajduje się w połowie drogi między molo w Orłowie a molo w Sopocie. Niedaleko jest stąd na plażę, do sopockiego aquaparku, a także na spacer do lasu. To doskonała lokalizacja dla osób, które lubią aktywnie spędzać czas na świeżym powietrzu.
Rivus powstał jako zamknięty, strzeżony kompleks czterech wielorodzinnych domów trzykondygnacyjnych. Większość obszaru osiedla stanowią ogródki ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
Ok
Na weekendowe wypady jak znalazł, choć cena za metr skłania do zastanowienia się, czy nie lepszy hotel. Nic mi do tego.
Byłem tam z ciekawości, żeby sprawdzić jak z tym hałasem od torów. Niestety to były uzasadnione obawy. Pociągi przejeżdżają z dużą częstotliwością i jest to mocno słyszalne nawet na inwestycji IK Nowe Kolibki, czyli dużo głębiej w kierunku lasu.
Cena za m2 jak dla mnie kosmiczna. Gdyby nie tory byłoby to fajne miejsce do zamieszkania dla bogatszych rodzin.
Byłem tam z ciekawości, żeby sprawdzić jak z tym hałasem od torów. Niestety to były uzasadnione obawy. Pociągi przejeżdżają z dużą częstotliwością i jest to mocno słyszalne nawet na inwestycji IK Nowe Kolibki, czyli dużo głębiej w kierunku lasu.
Cena za m2 jak dla mnie kosmiczna. Gdyby nie tory byłoby to fajne miejsce do zamieszkania dla bogatszych rodzin.