Widok
Roan Marita sprzedam
Sprzedam wózek dwufunkcyjny Roan Marita, w komplecie: gondola i spacerowka.
Cala tapicerka, ktora mozna zdjac bedzie wyprana, a gondola z zewnatrz odswiezona w pralni (powietrzem pod cisnieniem).
Mozliwosc obejrzenia za ok. tydzien (po praniu :-).
Mam do niego rowniez fotelik samochodowy z adapetrem, do wpiecia go do wozka.
Mysle, ze za 2-3 m-ce bede mogla go sprzedac.
Moge sie umowc z osoba, ktora kupi wozek, ze bedzie miala mozliwosc pierwokupu fotelika.
Za wozek chcialabym 400zl, a pozniej za fotelik 50zl.
Moj mail: caroca1@wp.pl
gg: 1802933
Zdjecia niebawem wkleje.
Cala tapicerka, ktora mozna zdjac bedzie wyprana, a gondola z zewnatrz odswiezona w pralni (powietrzem pod cisnieniem).
Mozliwosc obejrzenia za ok. tydzien (po praniu :-).
Mam do niego rowniez fotelik samochodowy z adapetrem, do wpiecia go do wozka.
Mysle, ze za 2-3 m-ce bede mogla go sprzedac.
Moge sie umowc z osoba, ktora kupi wozek, ze bedzie miala mozliwosc pierwokupu fotelika.
Za wozek chcialabym 400zl, a pozniej za fotelik 50zl.
Moj mail: caroca1@wp.pl
gg: 1802933
Zdjecia niebawem wkleje.
Caroca - a jak jest z przewożeniem tego wózka w aucie???
zastanawiam się nad zakupem Marity ze względu na wielką gondolę :) no i ogólnie podoba mi się - taki tradycyjny wózek :)
tylko z drugiej strony boję się tych wielkich gabarytów w raczej nie za dużym bagażniku auta (Nissan Sunny) :P
Czy stelaż zajmuje dużo miejsca po złożeniu?
zastanawiam się nad zakupem Marity ze względu na wielką gondolę :) no i ogólnie podoba mi się - taki tradycyjny wózek :)
tylko z drugiej strony boję się tych wielkich gabarytów w raczej nie za dużym bagażniku auta (Nissan Sunny) :P
Czy stelaż zajmuje dużo miejsca po złożeniu?
Medullah - nasz maluch urodzil sie w pazdzierniku, wiec cala zime przejezdzilismy w tym wozku. Moim zdaniem sprawdza sie w zimie swietnie, dzieki duzym pompowanym kolkom bez problemu pokonuje wszystkie przeszkody, rowniez "sniegowe" :-) drugi plus to duza i gleboka gondola, w ktorej maluch ma cieplutko, bo jest w niej schowany, nie wieje mu tam i mozna wlozyc cieply spiworek, a dzidzia i tak ma jeszcze sporo miejsca.
szkoda, ze tak pozno potrzebujecie wozek, ja musze sie naszego jak najszybciej pozbyc, bo nie mam miejsca w domu na trzymanie takiego wozka, a przesiedlismy sie juz do lzejszej spacerowy.
szkoda, ze tak pozno potrzebujecie wozek, ja musze sie naszego jak najszybciej pozbyc, bo nie mam miejsca w domu na trzymanie takiego wozka, a przesiedlismy sie juz do lzejszej spacerowy.
Medullah - nie mam jeszcze własnego doświadczenia z wózkami, ale naczytałam się sporo opinii ;)
i powiem Ci, że jeśli dzidzia ma być jesienno-zimowa to Roan Marita jest super wyborem :)
Gondola jest wielka :) do tego duże koła - podobno nie ma z nimi problemów na śniegu, brei itp. :)
taki "pancerny" wózek ;)
ja właściwie na 90% jestem na niego zdecydowana :) szczególnie po tym, jak jedna z Forumek podrzuciła myśl, że to jego wielkie podwozie można wsadzić do bagażnika auta bokiem :)
a mnie właśnie przerażały gabaryty w stosunku do naszego auta ;)
muszę jeszcze sprawdzić w sklepie czy wolę Maritę czy jakiś wózeczek ze skrętnymi kołami :)
i powiem Ci, że jeśli dzidzia ma być jesienno-zimowa to Roan Marita jest super wyborem :)
Gondola jest wielka :) do tego duże koła - podobno nie ma z nimi problemów na śniegu, brei itp. :)
taki "pancerny" wózek ;)
ja właściwie na 90% jestem na niego zdecydowana :) szczególnie po tym, jak jedna z Forumek podrzuciła myśl, że to jego wielkie podwozie można wsadzić do bagażnika auta bokiem :)
a mnie właśnie przerażały gabaryty w stosunku do naszego auta ;)
muszę jeszcze sprawdzić w sklepie czy wolę Maritę czy jakiś wózeczek ze skrętnymi kołami :)