Widok

Robert Stadler

Robert Stadler Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Robert Stadler, 13 marca 2009 - 16 marca 2009
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

Witam, chcialabym udać się na wystawę 13 marca, ale nie wiem, gdzie moge nabyć biletylub zaproszenia. Bardzo prosze o odpowiedx.

bilety

spróbuj w siedzibie nck-u, korzenna 33/35.

Bilety

Dzisiaj kupiłem sobie bilecik w sekretariacie Nadbałtyckiego Centrum Kultury na korzennej. Niestety ostatnie dwa darmowe zaproszenia rozdali wczoraj.

bilety

czy ilość wejść jest ograniczona? czy bilety będzie można nabyc przed wernisażem?

bilety

Darmowe wejściówki już się skończyły, a bilety są jeszcze do kupienia w sekretariacie NCK, ale podobno szybko schodzą!

bilety

nie wiecie w jakich godzinach można kupić bilety???

bilety można kupić od 8.30 do 16.30 ale jak...

jak się z miłą Panią w Ratuszu umówicie telefonicznie 326 10 10 to poczeka na Was do 17 :) A myślę że będą również jeszcze w Janie na godzinę przed wernisażem

No no no

Fajnie koleś działa podoba mi się. Może niech połaczy to z tranceowym beatem i fajne breakdowny to wybije sie :D

sw jan

to wsztstkich rowno traktowal

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (31 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

IRONMAN 2026 Gdynia (5 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Światowy Zjazd Kaszubów (4 odpowiedzi)

Muzyka, barwne korowody, regionalne smaki, kaszubskie rękodzieło, wspólna biesiada i tysiące...

do góry