Widok

Robert Stadler

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Galeria świętojańska Projekt Galerii Świętojańskiej przygotowany został przez Nadbałtyckie Centrum Kultury z myślą o przestrzeni kościoła św. Jana w Gdańsku, rewitalizowanego przez NCK od 1995 roku. Jego celem jest rozwinięcie konsekwentnego programu działań artystycznych inicjowanych dla i w kontekście tego niezwykłego obiektu. To samo miejsce będzie punktem wyjścia do działań artystycznych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

Witam, chcialabym udać się na wystawę 13 marca, ale nie wiem, gdzie moge nabyć biletylub zaproszenia. Bardzo prosze o odpowiedx.

bilety

spróbuj w siedzibie nck-u, korzenna 33/35.

Bilety

Dzisiaj kupiłem sobie bilecik w sekretariacie Nadbałtyckiego Centrum Kultury na korzennej. Niestety ostatnie dwa darmowe zaproszenia rozdali wczoraj.

bilety

czy ilość wejść jest ograniczona? czy bilety będzie można nabyc przed wernisażem?

bilety

Darmowe wejściówki już się skończyły, a bilety są jeszcze do kupienia w sekretariacie NCK, ale podobno szybko schodzą!

bilety

nie wiecie w jakich godzinach można kupić bilety???

bilety można kupić od 8.30 do 16.30 ale jak...

jak się z miłą Panią w Ratuszu umówicie telefonicznie 326 10 10 to poczeka na Was do 17 :) A myślę że będą również jeszcze w Janie na godzinę przed wernisażem

No no no

Fajnie koleś działa podoba mi się. Może niech połaczy to z tranceowym beatem i fajne breakdowny to wybije sie :D

sw jan

to wsztstkich rowno traktowal
do góry