Widok
Robert - opinia
Jadłem dziś burgera AMG zamówiłem dodatkowo małą porcję frytek i cole. Z przykrością stwierdzam, że stacja no7 jest delikatnie mówiąc słaba. Płacąc 30zł za zamówienie j/w niestety jestem bardzo rozczarowany. 1. Pan z obsługi mówi bardzo nie wyraźnie. 2. Zamówienie dostałem stosunkowo szybko, po około 10 minutach. 3. Pierwsze rozczarowanie - burger niby pokaźna buła, ale "Pusta w środku, 2 pomidory, 3 ogórki kiszone, sałaty nawet nie pamiętam, cebula i ser które gdzieś zginęły. Sam burger pokrywał nie więcej niż 2/3 powierzchni bułki. 4. Drugie rozczarowanie - frytki, spodziewałem się czegoś porządnego, robionego własnoręcznie, niestety drytki spieczone na chrupko, bez smaku, na plus jedynie, że nie śmierdziały i nie ociekały starym olejem. 5. Smak burgera - totalnie bez szału. Całość sprawiała wrażenia jednolitej paćki bez konkretnych doznań smakowych, sosu nie czuć, mięso nie najlepsze jakościowo i nie przyprawione. Jedyny plus, że warzywa były świeże.
Podsumowując, nie polecam. W kaźdym foodtrucku dostaniemy lepszego hamburgera. Za te pieniądze zdecydowanie lepiej iść na pizze. Żałuje, że nie zatrzymałem się w KFC.
Podsumowując, nie polecam. W kaźdym foodtrucku dostaniemy lepszego hamburgera. Za te pieniądze zdecydowanie lepiej iść na pizze. Żałuje, że nie zatrzymałem się w KFC.
Moja ocena
Stacja No7 BURGER
kategoria: Bary
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 2
wygląd i czystość: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6