Widok

Robią porządki z hulajnogami!

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonale, do śmieci ten złom!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hulajnogi

To nie jest tak że większość pisze popieram to, to po prostu z miernego wychowania z młodzieży wychodzi ( w domu i z posłuchem na pewno nie jest dobrze) Niestety na Wychowanie tego!!! Jest już za późno. Za jakiś czas zostanie tylko płacz!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hulajnogi

W ogrodku ul.Wassowskiego 16 odstrony ul.Matejki za siatka lezy hulajnoga od miesiacaczy ktos jej szuka.LEZY dalej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W końcu..Ostatnio musiałam przenieść hulajnogę, która leżała na środku chodnika. Nie mogłam przejść z wózkiem, ani starsza Pani

Ze swoim wózkiem na zakupy. Ja sobie spokojnie poradzę, ale ona już by nie dała rady.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie ta ekologia ???? w tym hulaj złomie ??? Przypominam że w Polsce większość prądu produkowana jest niestety z węgla ! z

A jak ci teraz nie pasuje komunikacja zbiorowa to szkoda że nie urodziłeś się za czasów komuny to wtedy byś zobaczył co znaczy nie działająca komunikacja dzisiaj to jest luksus Ludziom po prostu się poprzewracało w d,,,,e ! bo nie znają biedy nie wiedzą co to takiego ale ci co to przeżyli i znają to na wylot wiedzą że teraz nie ma czego jęczeć !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hulajnogi

Oby taka akcja w calym trojmiescie,a nie tylko sporadycznie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz zakazy jazdy w dwie osoby i z prędkością ponad 25 km/h. Ktoś się tym przejmuje? Ktoś to egzekwuje?

Wpis o jabłkach, a ten musi coś dodać na temat gruszek.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze tylko obowiazki i dyscyplina hulajnogowiczow!.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kacperek nieudacznik kwiczy

Wybory idą
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hulajnogi

Przed wiaduktem Biskupia Góra za przystankiem Toruńska leżą zostawione hulajnogi po kilkanaście sztuk a najgorsze że leżą w poprzeg chodnika i pieszy nie może przejść cały chodnik zablokowany może firma Bolt w końcu zacznie sprzątać swoje hulajnogi a urzędnicy zajmą się problemem
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

i do skupu złomu z tym badziewem porozrzucanym na mieście

a właścicielowi takie kary aby zaczął sam zbierać te hulajnogi
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

To jednak mamy w mieście straz miejska ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie.

Ja nie popieram, nie zgadzam się, uważam że każdy ma prawo do korzystania z środków transportu jakiego chce. To że komuś się nie podoba to jego indywidualna kwestia, a to że komunikacja nie działa jak należy to że skm nie jeździ, to że po prostu jest to najszybszy środek transportu nikt nie umie powiedzieć... Bardzo mi smutno że ludzie nie rozumiaja nowoczesności i ekologii jak to w tym świecie podobno wszystko ma być Eco...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24

On

O Straż Miejska wzięła się za pracę a nie spać w krzakach i innych miejscach ,zlikwidować Straż a nie z naszych podatków opłacamy darmozjadów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Każda hulajnoga zaparkowana poza miejscem wyznaczonym liniami powinna zostać odholowana i tyle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od razu na złom.Ole.
do góry