Widok

Robin Hood: Początek

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Robin Hood: Początek.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktoś może dodać opinie czy warto?

Dla kogoś kto nie oczekuje filmu ambitnego tylko dobrej rozrywki i humoru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

byłam wczoraj z facetem. Film mi się podobał, troche "bajkowy" jesli tak to można nazwać, liczyłam na więcej krwi itp. Miło spędzony czas, więc jesli oczekujesz po prostu fajnego wyjścia- bierz kumpla lub kobiete i milo spedzicie czas.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

A sama mogę iść? Nie mam kumpla ani kobiety.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwne ubrania..

Film ogólnie można obejrzeć. Tylko skąd u bohaterów takie stroje? Wyglądają w filmie jakby dopiero co wyszli z sieciówki- idealnie skrojone marynarki, pikowane kurtki, kolorowe sukienki z odkrytym brzuchem.. to chyba nie te czasy..??
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

j23

Takiego dna już dawno nie widziałem. Scenarzysta otrzymał jasną instrukcję: "Wszystko ma być jak w innych historyczno- sensacyjno-miłosnych tylko bardziej,... a nawet dwa razy bardziej! A faceta od efektów specjalnych zatrudnijmy najlepszego na rynku... Ok a najlepiej dwu.."
Nie szkodzi przecieź, że nic nie jest spójne ale przecież jest bardzo szybko i bardzo wybuchowo. Aha i jeszcze konie, no oczywiście, ścigające się konie... to niech się ścigają w kopalni, i - nie to za mało - dorzućmy im po parze koni, będzie lepiej.
Hmm, w związku z tym nie starczyło kasy na głównego aktora. Drewniany jakby ilość wybuchów i pościgów go skutecznie wystraszyła.
Mnie też. Z kina.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trudno jednoznacznie się wypowiedzieć

1. Efekty specjalne - super
2. Sceny walki - świetne
3. Główny aktor - trochę sztywny
4. Stroje i kreacje - wzięte z kosmosu
5. Scena poscigu - science/fiction - konie mocniejsze niż czołg i drewniany wóz z zawieszeniem lepszym niż nie jeden wóz terenowy, który wydaje się niezniszczalny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry