Widok

Robopark - wystawa robotów

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]ROBOPARK - to międzynarodowa, interaktywna wystawa robotów dla całej rodziny. Dzięki najnowszej technologii wejdziesz w interakcję z 70 robotami z całego świata. Zobaczysz prawdziwy teatr robotów, nauczysz się sterować dronem, zanurzysz się w wirtualnej rzeczywistości i siłą umysłu zmusisz przedmioty do latania. W "Robopark" nawet dzieci od 2 lat będą mogły poczuć się jak prawdziwi ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo bardzo drogo

Roboty częściowo uszkodzone. Niby dzieci za darmo...no i tak za dwoje dzieci- mieliśmy darmowe bilety, dwoje dorosłych ze zniżką 20% zapłaciliśmy 97 zł.... zdecydowanie za drogo. Duża część wystawy to gry komputerowe...
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jestem tu. Nie polecam.

Koszty za 4latkę i dorosłego to ponad 100 zł. "Zabawy" na max 30 minut. Niektóre roboty leżą i nie wiadomo co się z nimi robi. Nie ma informacji co trzeba zrobić żeby dany robot zareagował. A jak już machamy przed nim rękami to okazuje się że nie działa. I dziecko się zniechęca. Pomysł okej ale na pewno nie warty takiej kasy.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzieś zniknęły recenzje z FB

Jeszcze kilka godzin temu były. Za dużo negatywnych?? Poprawcie jakość to i recenzje będą pozytywne!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda pieniążków

Naprawdę nie ma tu nic ciekawego, większość atrakcji nie działa albo jest dodatkowo płatnych.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoda kasy

Bilety drogie a atrakcji zero!!! Roboty w ogóle nie działają bo jest za głośno. Jedynie gry komputerowe do których są kolejki lub dodatkowo płatne atrakcje. Szkoda czasu i pieniędzy!!!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję za opinie

Dziękuję wszystkim za opinie. Chciałem iść z synkiem, ale po przeczytaniu Waszych opinii odpuściłem.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tam się świetnie bawilam. Piszą tutaj sami dusigrosze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe doświadczenie!

A mi sie podobalo! Kupilismy bilety w promocji, poszlismy w dzien powszedni, w poniedzialek o 14, dzieku czemu nie bylo ludzi jak w weekend czy po 16. Obsluga byla bardzo pomocna (chyba studenci), ale bardzo mili, z fajnym podejsciem do dzieci, chetnie odpowiadali na pytania. Malo co nie dzialalo, dzieki czemu bawilismy sie swietnie przez 3 h. Mimo, ze nasz bilet 2 + 1 kosztowal 119 zl nie mozna tego wg mnie porownac do 2 h w kinie z popcornem za 70 zl. Zapraszam do obejrzenia relacji z tego pobytu na moim Instagramie (mama_igorasa).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zgadzam się. Ja bylam z dzieckiem dzis czyli w srode okolo 16 i nie bylo bardzo duzo ludzi, dzieki czemu wszystko na spokojnie obejrzeliśmy. Super obsluga, chetnie wszystko tłumaczą i prezentują

Wyłudzanie pieniędzy

Ta wystawa to oszustwo i wyłudzanie pieniędzy. Kosztuje bardzo dużo, za dużo! Byłam z córką we wtorek. Część robotów nie działa, część się ładuje i też nie działa. Obsługa wpuszcza tłumy ludzi, jest hałas i roboty nie reagują na polecenia. Poza tym dziecko nie jest w stanie ich obsłużyć samodzielnie, bo roboty reagują na komendy po angielsku i chińsku. Brakuje przewodników - demonstratorów, z tabliczek przy robotach niewiele można się dowiedzieć. Obsługa też nie ma zbyt wiele do powiedzenia w kwestii tych robotów.. Część wystawy to gry komputerowe.
Lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego.
Aha, za rysowanie długopisem 3D trzeba dopłacić 32 zł!!!

P.S. Na Fb wszystkie negatywne opinie są kasowane. Mam wrażenie, że jest zalew fejkowych pozytywów. Nie dajcie się zwieść! Omijajcie szerokim łukiem!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dramat

Potwierdzam. Szkods czasu, pieniedzy i rozczarowania dzieci.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwiedzający

Dramat nie polecam nic nie działa no i drogo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam

Tłumy - wpuszczaja bez limitu osób przez co kolejki straszne do marnych atakcji. Pokazy - żenada. Dzieci ziewaja, rodzice znudzeni. Atrakcja warta moze 5 zł. Dzieci rozczarowane, rodzice wkurzeni wydaną kasą.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszustwo

Podpisuje się pod powyższymi opiniami. Bylismy dzisiaj z dziećmi i rzeczywiscie roboty albo nie działają albo sa wyłączone.
Z zapowiadanych 70 robotów z całego świata bylo kilka, a reszta to gry komputerowe. Farsa!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję

Dzięki opiniom nie pójdę, wszystkim dziękuję :) Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę szkoda

Chciałem się wybrać z wnukiem by zobaczył coś ciekawego . Ale po przeczytaniu kilku komentarzy chęci mi przeszły. Wystawcy w tych czasach, powinni się bardziej postarać by przyciągnąć zainteresowanych . Wszystko powinno być sprawne i czytelnie opisane . Niech sami wybiorą się na tę chałę ze swoimi pociechami .

Fajna zabawa z dziećmi... i nie tylko

Myślałem że będzie źle, ale po przyjściu na wystawę, zobaczyłem wszystko na żywo i mam bardzo pozytywne wrażenie. Polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podszedł do mie jeden z instruktorów oprowadził mnie i cała moją rodzinkę po wystawie. Fajnie opowiadał i było widać przygotowanie oraz chęć do pracy z ludźmi. Uśmiech robi niesamowite wrażenie przy samym wejściu na wystawę Roboparku. Córce bardzo spodobały się warsztaty które można robić samemu za pomocą instruktora. I chyba z godzinkę czasu poświęciliśmy właśnie na warsztaty.

Było super

Przeczytaliśmi nie zbyt dobre opinii i zastanawialiśmy się czy warto iść, jednak podjeliśmy decyzję, że warto spróbować, bo syn uwielba robotów. Była to 100% poprawna decyzja, było naprawdę super. Zobaczyliśmy najróżniejszych robotów oraz strefę wirtualnej rzeczywistości, syn codziennie błagał mnie wrócić tam. Wrociliśmy - okazało sie że mają spoko promocję - bilety za pół ceny, jeśli okazujemy zdjęcie z poprzedniego zwiedzenia. Bardzo polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spoko

bardzo mi się podobało, byłem z synem. spędziliśmy na wystawie cały dzień. Jest to bardzo pouczająca wystawa. Oraz miła obsługa. Zachwyca mnie robot barista oraz smart akwarium, super technologia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Totalna pomyłka. Stare rzechy i zabawki.

Nie idzcie. Totalna porażka, to nie wystawa lecz wystawione zabawki , może ten co kupił te używane śmieci jest zza wschodniej granicy, bo to przekret. Samochodziki sterowane na pilota i vr gogle...to lepiej dorzuccie to co wydacie na bilet i sobie kupcie będzie to samo. Przekret i ludzie z przypadku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Byłam i jest fajnie

Byłam wczoraj na wystawie z dziećmi jest fajnie:)) wszystkim spodobało się! Daje sobie sprawę że te wszystkie roboty nie kosztują ceny bilety 50 zł, oglądałam tylko okulary na vr kosztuje kilka tys. zł. Tak co napewno Pani nie kupi ich za cenę biletu

Fajnie że poszła :)

Długo myślałam iść czy nie, ale w końcu zdecydowałam pójść. Super spędzili czas z dzieciakami. Byli tam około 3 godzin. Dużo kto pisze że jest za drogo nie zgadzam się. Do cyrku bilet kosztuje z 40-50zł. I oglądasz jak męczą zwierzątko. Idziesz do kina, ale to nie porównać do wystawy i płacisz 30 zł. Dobrze że poszłam!! Super wystawa. Polecam serdecznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tłumacz z chińskiego

Popsuł się chyba

Bardzo, bardzo słabe!

Pomijając fakt, że absurdalnie drogo, to wszystko niestety muszę określić jako beznadziejne. Wiele eksponatów nie było lub nie działało. Obsługi nie było lub nie miała bladego pojęcia co prezentuje. Opisów tłumaczących jak obsługiwać robota brak. Pokazy zaczynały się opóźnione, a ich poziom żenujący. Dzieci miały dość po pół godziny bycia w tym miejscu! Nawet za darmo bym tam nie wrócił. Pomysł fajny, wykonanie beznadziejne!

Szczerze nie polecam

Niestety muszę przychylić się do opinii negatywnych. Wystawa nie jest warta tych pieniędzy. 59 zł za osobę dorosłą, a za dziecko zapłaciłam 49 zł. Nuda. Można wejść na 15 min i wyjść. Bilety powinna być za 20 zł

Odradzam

Cena za wejście stanowczo nie adekwatna do jakości tego "doświadczenia". Wiele "robotów" (zabawek) nie działa, bądź nie działa poprawnie, lub też może być obsługiwana wyłącznie w innym języku (angielski, chiński?). Na salę wpuszczane są tłumy ludzi co skutkuje tym że do (marnych) atrakcji ustawiają się długie kolejki, na sali panuje niesamowity hałas i jest bardzo duszno i ciepło.
Za mnie i moją córkę zapłaciłem 108zl! W środku jest stanowisko malowania plastikiem, gdy chciałem żeby córka spróbowała, powiedziano mi że mam dopłacić okolo 35zl (!?!)
Nie polecam tego miejsca, wręcz stanowczo odradzam.
Lepiej zabrać dziecko do kina i oszczędzić zawodu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam

Bardzo drogo. Cześć robotów nie działa. Mnóstwo ludzi w kolejce do robotów. Cztery ładowarki do ręcznych drukarek 3D (a drukarek jest z 10). Porażka na całego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Za takie pieniądze można iisc do kina i obiad z rodziną 4-os. Ceny biletów 2x za drogie. Dzieci znudzone po 30 min.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogo!! 20 robotów reszta to gry Ps4 gogle VR

Zero higieny setki ludzi zakładają okulary, sterują oblepionymi pilota i, zabawki ciągle ładują się, hałas.... Kolejki... Tłok... 200zł za 2+1dziecko????

Dziękuję

Bardzo dziękuję za opinie. Zdecydowana większość negatywnych! Teraz wiem, że strata czasu i pieniędzy i nie ma sensu tam iść. Bilety rzeczywiście mega drogie ehh szkoda, że słaby poziom tej wystawy bo reklamy w necie bardzo zachęcające...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dość drogo ale muszę pochwalić obsługę. Wszyscy uśmiechnięci, mili i chętni do wytłumaczenia i prezentacji robotów. A i pokazy fajne. Nam najbardziej podobały się roboty, z którymi można było pogadac, fajny też robot masujący plecki.

Gawarim po ruski??

Większość to Ukraińcy ale OK!!podsumowanie - Max 30 zabawek ładujących baterie... Reszta to gry komputerowe.. Za 170zł 2+1dziecko..

Zadowoleni.

A nam się podobało. Obsługa nam służyła pomocą, ciekawie objaśniała. Moje dziecko było zachwycone robotem o nazwie Pleo. Jedyne co nie działało to drukarka 3D. Teatr robotów też był ciekawy. Polecamy

Pozytywna

Jest możliwość kupna biletów taniej, tak też zrobiliśmy. Wszystko zależy od podejścia, niektórzy zawsze będą narzekać , bo woleliby kupić sobie np.za to procenty albo iść na mecz;) . Świetnie się bawilismy siła swojego umysłu można było podnieś piłeczkę w powietrze , a jeden z robotów naśladował moje ruchy, i rozpoznawał emocje . Uważam że było to ciekawe.

Mowia ze komuna minela..... :-)

Dlaczego wszystkie media usuwaja komentarze zgodne z prawda ale nie wygodne dla nich bo co kase za to dostaja he he he:) wolne media to mrzonka dla baranow szarej masy co papke z telewizora lykaja jak ktos slusznie zauwazyl znikaja opini i komentarze nie te z hejtem ale te ktore psuja napedzanie kasy :-) ludzie piszcie jak najwiecej zeby nie nadazyli kasowac wolnosc slowa gora:-)

ha ha ha a dodawanie.....

Opinie nowe dodawane sa na koncu:-) sprytne bardzo sprytne jak ktos napisze ze byl przed chwila i kaszana to jego opinia laduje na koncu:-( a po odpaleniu opini widac starsze he he :-) obudzcie sie ludzie i ni korzystajcie z oszukanczych i sterowanych za kase medii Pozdro The Voice

Zawiedzeni. Szkoda czasu i pieniędzy.

Cena biletu jak za taki poziom za wysoka. Przede wszystkim wystawa jest mała. Robotów jest raczej kilka niż kilkadziesiąt. Rzeczywiście potwierdza się to, że nie wszystko działa. Dla dzieci atrakcyjne są tylko gry - "zabawa' z robotami szybko się nudzi. Szkoda czasu i pieniędzy.

Dobrze spędzony czas

Witam, byłem z dziewczyną dzisiaj, powiem wam, mieliśmy zabawę przez jakieś pare godzin. Szału nie ma, ale źle na pewno nie było! Mając 20 lat byliśmy zaskoczeni.

Bardzo fajna zabawa :)

Bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie wystawa polecam, dobra zabawa. Chętnie powtórzę, polecam szczególnie osobom z dziećmi.

TOP Wystawa

Super wystawa! Byłem z dziewczyną , naprawdę świetna zabawa. Polecam VR, kawkę od baristy i selfiaczek z Pepperem. Jesteście super!!!

SUPER

Był mile zaskoczony różnorodnością i miłą atmosferą . Polecam.

rewelacja

Byłem tam wrażenie niesamowite polecam każdemu zobaczyć wszystko na żywo super sprawa :)

Super wystawa

Super wystawa, każdy znajdzie coś dla siebie! Świetna obsługa, miła atmosfera ! Polecam

Bardzo fajna wystawa. Dla dziecka fajna zabawa dla dorosłych tez. Robot przy wejściu bardzo zabawny.

Bardzo dobra wystawa

Polecam,była dziś z dzieciakami - prosto super,bardzo miła obsługa,kompetentna w swojej pracy. Poznali różny ciekawostki o robotach. Najlepsze,że robotami można kierować,córka została pod wrażeniem od robotów-tygrysek i teatru robotów . Tesla show - to naprawdę - jakaś magia. Byliśmy na wystawie 6 godzin z przerwami na jedzenie - i było nam mało. 100% jeszcze wrócimy i polecamy wszystkim

Bardzo fauna atrakcja

Bardzo fajna atrakcja! Polecam dla całej rodziny! Wspaniałe miejsce ze wspaniałą obsługą, panowie ze strefy VR wspaniali i z dużą wiedzą na temat sprzętu który obsługują, oby więcej takich ludzi i miejsc, niech się to trzyma.

Polecam!

Wspaniałe miejsce ze wspaniałą obsługą, panowie ze strefy VR wspaniali i z dużą wiedzą na temat sprzętu który obsługują, oby więcej takich ludzi i miejsc, niech się to trzyma.

Super

Wystawa świetna dla wszystkich dzieci, od kilkumiesięcznego malucha, który szeroko otworzy oczy widząc te wszystkie cudowności, aż do nastolatka, który zatopi się w strefie gier VR

Polecam odwiedzić !!

Byliśmy dzisiaj z synem,bawiliśmy z 3 godziny. Super teatr robotów. Fajny VR i pokój stracha. Warsztaty 3D - fajna dodatkowa atrakcja dla dzieci

Ciekawy pomysl

Robopark to bardzo ciekawy pomysl aby spedzic czas ze znajomymi oraz zeby sie czegos nauczyc

Ciekawe ciekawostki

Poczułem się tam dzieckiem, tyle fajnych i ciekawych rzeczy. Od tańczących robotów do show dronów. Wspaniałe!
do góry