Widok
Robopark - wystawa robotów
[lead]ROBOPARK - to międzynarodowa, interaktywna wystawa robotów dla całej rodziny. Dzięki najnowszej technologii wejdziesz w interakcję z 70 robotami z całego świata. Zobaczysz prawdziwy teatr robotów, nauczysz się sterować dronem, zanurzysz się w wirtualnej rzeczywistości i siłą umysłu zmusisz przedmioty do latania. W "Robopark" nawet dzieci od 2 lat będą mogły poczuć się jak prawdziwi ...
więcej
więcej
Jestem tu. Nie polecam.
Koszty za 4latkę i dorosłego to ponad 100 zł. "Zabawy" na max 30 minut. Niektóre roboty leżą i nie wiadomo co się z nimi robi. Nie ma informacji co trzeba zrobić żeby dany robot zareagował. A jak już machamy przed nim rękami to okazuje się że nie działa. I dziecko się zniechęca. Pomysł okej ale na pewno nie warty takiej kasy.
Ciekawe doświadczenie!
A mi sie podobalo! Kupilismy bilety w promocji, poszlismy w dzien powszedni, w poniedzialek o 14, dzieku czemu nie bylo ludzi jak w weekend czy po 16. Obsluga byla bardzo pomocna (chyba studenci), ale bardzo mili, z fajnym podejsciem do dzieci, chetnie odpowiadali na pytania. Malo co nie dzialalo, dzieki czemu bawilismy sie swietnie przez 3 h. Mimo, ze nasz bilet 2 + 1 kosztowal 119 zl nie mozna tego wg mnie porownac do 2 h w kinie z popcornem za 70 zl. Zapraszam do obejrzenia relacji z tego pobytu na moim Instagramie (mama_igorasa).
Wyłudzanie pieniędzy
Ta wystawa to oszustwo i wyłudzanie pieniędzy. Kosztuje bardzo dużo, za dużo! Byłam z córką we wtorek. Część robotów nie działa, część się ładuje i też nie działa. Obsługa wpuszcza tłumy ludzi, jest hałas i roboty nie reagują na polecenia. Poza tym dziecko nie jest w stanie ich obsłużyć samodzielnie, bo roboty reagują na komendy po angielsku i chińsku. Brakuje przewodników - demonstratorów, z tabliczek przy robotach niewiele można się dowiedzieć. Obsługa też nie ma zbyt wiele do powiedzenia w kwestii tych robotów.. Część wystawy to gry komputerowe.
Lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego.
Aha, za rysowanie długopisem 3D trzeba dopłacić 32 zł!!!
P.S. Na Fb wszystkie negatywne opinie są kasowane. Mam wrażenie, że jest zalew fejkowych pozytywów. Nie dajcie się zwieść! Omijajcie szerokim łukiem!
Lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego.
Aha, za rysowanie długopisem 3D trzeba dopłacić 32 zł!!!
P.S. Na Fb wszystkie negatywne opinie są kasowane. Mam wrażenie, że jest zalew fejkowych pozytywów. Nie dajcie się zwieść! Omijajcie szerokim łukiem!
Trochę szkoda
Chciałem się wybrać z wnukiem by zobaczył coś ciekawego . Ale po przeczytaniu kilku komentarzy chęci mi przeszły. Wystawcy w tych czasach, powinni się bardziej postarać by przyciągnąć zainteresowanych . Wszystko powinno być sprawne i czytelnie opisane . Niech sami wybiorą się na tę chałę ze swoimi pociechami .
Podszedł do mie jeden z instruktorów oprowadził mnie i cała moją rodzinkę po wystawie. Fajnie opowiadał i było widać przygotowanie oraz chęć do pracy z ludźmi. Uśmiech robi niesamowite wrażenie przy samym wejściu na wystawę Roboparku. Córce bardzo spodobały się warsztaty które można robić samemu za pomocą instruktora. I chyba z godzinkę czasu poświęciliśmy właśnie na warsztaty.
Było super
Przeczytaliśmi nie zbyt dobre opinii i zastanawialiśmy się czy warto iść, jednak podjeliśmy decyzję, że warto spróbować, bo syn uwielba robotów. Była to 100% poprawna decyzja, było naprawdę super. Zobaczyliśmy najróżniejszych robotów oraz strefę wirtualnej rzeczywistości, syn codziennie błagał mnie wrócić tam. Wrociliśmy - okazało sie że mają spoko promocję - bilety za pół ceny, jeśli okazujemy zdjęcie z poprzedniego zwiedzenia. Bardzo polecam
Totalna pomyłka. Stare rzechy i zabawki.
Nie idzcie. Totalna porażka, to nie wystawa lecz wystawione zabawki , może ten co kupił te używane śmieci jest zza wschodniej granicy, bo to przekret. Samochodziki sterowane na pilota i vr gogle...to lepiej dorzuccie to co wydacie na bilet i sobie kupcie będzie to samo. Przekret i ludzie z przypadku.
Fajnie że poszła :)
Długo myślałam iść czy nie, ale w końcu zdecydowałam pójść. Super spędzili czas z dzieciakami. Byli tam około 3 godzin. Dużo kto pisze że jest za drogo nie zgadzam się. Do cyrku bilet kosztuje z 40-50zł. I oglądasz jak męczą zwierzątko. Idziesz do kina, ale to nie porównać do wystawy i płacisz 30 zł. Dobrze że poszłam!! Super wystawa. Polecam serdecznie
Bardzo, bardzo słabe!
Pomijając fakt, że absurdalnie drogo, to wszystko niestety muszę określić jako beznadziejne. Wiele eksponatów nie było lub nie działało. Obsługi nie było lub nie miała bladego pojęcia co prezentuje. Opisów tłumaczących jak obsługiwać robota brak. Pokazy zaczynały się opóźnione, a ich poziom żenujący. Dzieci miały dość po pół godziny bycia w tym miejscu! Nawet za darmo bym tam nie wrócił. Pomysł fajny, wykonanie beznadziejne!
Odradzam
Cena za wejście stanowczo nie adekwatna do jakości tego "doświadczenia". Wiele "robotów" (zabawek) nie działa, bądź nie działa poprawnie, lub też może być obsługiwana wyłącznie w innym języku (angielski, chiński?). Na salę wpuszczane są tłumy ludzi co skutkuje tym że do (marnych) atrakcji ustawiają się długie kolejki, na sali panuje niesamowity hałas i jest bardzo duszno i ciepło.
Za mnie i moją córkę zapłaciłem 108zl! W środku jest stanowisko malowania plastikiem, gdy chciałem żeby córka spróbowała, powiedziano mi że mam dopłacić okolo 35zl (!?!)
Nie polecam tego miejsca, wręcz stanowczo odradzam.
Lepiej zabrać dziecko do kina i oszczędzić zawodu
Za mnie i moją córkę zapłaciłem 108zl! W środku jest stanowisko malowania plastikiem, gdy chciałem żeby córka spróbowała, powiedziano mi że mam dopłacić okolo 35zl (!?!)
Nie polecam tego miejsca, wręcz stanowczo odradzam.
Lepiej zabrać dziecko do kina i oszczędzić zawodu
Pozytywna
Jest możliwość kupna biletów taniej, tak też zrobiliśmy. Wszystko zależy od podejścia, niektórzy zawsze będą narzekać , bo woleliby kupić sobie np.za to procenty albo iść na mecz;) . Świetnie się bawilismy siła swojego umysłu można było podnieś piłeczkę w powietrze , a jeden z robotów naśladował moje ruchy, i rozpoznawał emocje . Uważam że było to ciekawe.
Mowia ze komuna minela..... :-)
Dlaczego wszystkie media usuwaja komentarze zgodne z prawda ale nie wygodne dla nich bo co kase za to dostaja he he he:) wolne media to mrzonka dla baranow szarej masy co papke z telewizora lykaja jak ktos slusznie zauwazyl znikaja opini i komentarze nie te z hejtem ale te ktore psuja napedzanie kasy :-) ludzie piszcie jak najwiecej zeby nie nadazyli kasowac wolnosc slowa gora:-)
ha ha ha a dodawanie.....
Opinie nowe dodawane sa na koncu:-) sprytne bardzo sprytne jak ktos napisze ze byl przed chwila i kaszana to jego opinia laduje na koncu:-( a po odpaleniu opini widac starsze he he :-) obudzcie sie ludzie i ni korzystajcie z oszukanczych i sterowanych za kase medii Pozdro The Voice
Zawiedzeni. Szkoda czasu i pieniędzy.
Cena biletu jak za taki poziom za wysoka. Przede wszystkim wystawa jest mała. Robotów jest raczej kilka niż kilkadziesiąt. Rzeczywiście potwierdza się to, że nie wszystko działa. Dla dzieci atrakcyjne są tylko gry - "zabawa' z robotami szybko się nudzi. Szkoda czasu i pieniędzy.
Bardzo dobra wystawa
Polecam,była dziś z dzieciakami - prosto super,bardzo miła obsługa,kompetentna w swojej pracy. Poznali różny ciekawostki o robotach. Najlepsze,że robotami można kierować,córka została pod wrażeniem od robotów-tygrysek i teatru robotów . Tesla show - to naprawdę - jakaś magia. Byliśmy na wystawie 6 godzin z przerwami na jedzenie - i było nam mało. 100% jeszcze wrócimy i polecamy wszystkim