Widok

Rock Shox 2010

Witam, czy ktoś jest zorientowany gdzie można dostać RSy (Lyrik/Totem) 2010 w PL? U oficjalnych dystrybutorów Harfy nic nie ma, mieli dostać, ale nie mają...to co mają z 2008/2009 sprzedają w cenach nowych modeli 2010 np. Gdański MK Bike. Harfa która nazywa się "jedynym, oficjalnym dystrybutorem" ma aktualnie na składzie 3 widelce:) Czy ktoś zna jakieś inne źródło?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.chainreactioncycles.com

Harfa to dziwna firma, ceny mają z kosmosu, s****y, avidy, rok szoki, miszeliny w Polsce są najdroższe na świecie. Pan Harucki wyznaje zasadę, że polacy to przecież najbogatsza nacja na świecie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupowałes coś już na tej www? ceny faktycznie duże lepsze niż u nas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupowałem wiele razy, zawsze produkt idealnie zapakowany i wszystko na czas. Powyżej 50 funtów masz przesyłkę za free do Polski. Przy obecnym kursie funta tym bardziej warto !
ta jest, CRC dobra firma. też tam kupę $$$ zostawiłem.

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

do góry