Widok

Rockofon: Cocodraże

Rockofon: Cocodraże Temat dostępny też na forum:
CocodrażeFormacja obecnie pomieszkująca w Gdyni, ciężko jednak w wypadku jej członków mówić o trójmiejskim pochodzeniu.Historia Cocodraży to niewiarygodna, ale w każdym calu prawdziwa egzotyczna opowieść o przygodzie, podróży i prawdziwym poznaniu siebie oraz świata.Atanazy Bazakbal i Ralf Blaumzaup spędzili dzieciństwo w Algierze. Tam pod czujnym okiem służących w Legii Cudzoziemskiej ojców, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

łorety

łorety, a mnie tam nie bedzie. bede zatem szerzyl dobra nowine gdzie tylko sie znajde o tym pieknym wydarzeniu

muzyka Cocodraży...

muzyka Cocodraży przywodzi mi na myśl pewne odczycie, które jest trudno wyartykułować i opisac ale chyba spróbuję... ich muzyka jest niczym heblowanie jąder - jednym sprawia to prjemnoś innym nie..

O la Boga

Gdynio strzeż się!!! Sam lucyfer zamieszkujacy otchłanie pachwin niejednej z kobiet nie oprze sie temu widowisku. Znowuż będziemy świadkami melodycznej indoktrynacji sekty z jagodowego domu, znowuż dane światu będą możliwości przełamania skruszałych fundamentów obyczajowych konwenansów i ogólnej kryzysowej degrengolady. Rastafarjanie seksistowskiego hedonizmu nadlatują.

Caly swiat szaleje za Cocodrazami

Slynna niczym choroba filipinska Kwasniewskiego, formacja Cocodrazy znow da popis swych miedzygalaktycznych zdolnosci dojenia krowy bez dotykania wymion, a ja oddalony o 2500km nie bede mogl rozkoszowac uszu brzmieniem ich kobz.

:( zalamka:(

Inne tematy z forum Rozrywka

Andrzej Poniedzielski i Artur Andrus - "Piosenki wesołe, smutne i ładne. Chyba..." (3 odpowiedzi)

Andrzej Poniedzielski i Artur Andrus .. Piosenki wesołe , ładne i smutne. Chyba...W roku 2024...

Wielka giełda winyli, płyt CD i kaset (10 odpowiedzi)

Drodzy kolekcjonerzy i melomani.Niedługo minie już dekada odkąd spotykamy się na giełdzie...

Hooverphonic (8 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

do góry