Widok

Rockofon: Cocodraże

Rockofon: Cocodraże Temat dostępny też na forum:
CocodrażeFormacja obecnie pomieszkująca w Gdyni, ciężko jednak w wypadku jej członków mówić o trójmiejskim pochodzeniu.Historia Cocodraży to niewiarygodna, ale w każdym calu prawdziwa egzotyczna opowieść o przygodzie, podróży i prawdziwym poznaniu siebie oraz świata.Atanazy Bazakbal i Ralf Blaumzaup spędzili dzieciństwo w Algierze. Tam pod czujnym okiem służących w Legii Cudzoziemskiej ojców, ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

łorety

łorety, a mnie tam nie bedzie. bede zatem szerzyl dobra nowine gdzie tylko sie znajde o tym pieknym wydarzeniu

muzyka Cocodraży...

muzyka Cocodraży przywodzi mi na myśl pewne odczycie, które jest trudno wyartykułować i opisac ale chyba spróbuję... ich muzyka jest niczym heblowanie jąder - jednym sprawia to prjemnoś innym nie..

O la Boga

Gdynio strzeż się!!! Sam lucyfer zamieszkujacy otchłanie pachwin niejednej z kobiet nie oprze sie temu widowisku. Znowuż będziemy świadkami melodycznej indoktrynacji sekty z jagodowego domu, znowuż dane światu będą możliwości przełamania skruszałych fundamentów obyczajowych konwenansów i ogólnej kryzysowej degrengolady. Rastafarjanie seksistowskiego hedonizmu nadlatują.

Caly swiat szaleje za Cocodrazami

Slynna niczym choroba filipinska Kwasniewskiego, formacja Cocodrazy znow da popis swych miedzygalaktycznych zdolnosci dojenia krowy bez dotykania wymion, a ja oddalony o 2500km nie bede mogl rozkoszowac uszu brzmieniem ich kobz.

:( zalamka:(

Inne tematy z forum Rozrywka

Pho3nix IRONKIDS Gdynia (3 odpowiedzi)

Przed Pho3nix IRONKIDS Gdynia na trasie pojawią się dzieciaki. Po raz kolejny najmłodsi staną na...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

Sopot Stand-up Festival 2026 (6 odpowiedzi)

Please, Stand-up prezentuje: Sopot Stand-up Festival 2026. Już 17 lipca w Operze Leśnej wystąpi...

do góry