Widok
Rod Stewart - przełożony na 26.07
Opinie do imprezy: Rod Stewart - przełożony na 26.07, 26 lipca 2007 godz. 20:00
Dziad
Wpożo, dobry artysta ale kto go słucha w Polsce, ilu ma tu fanów... Ech kiedy się skończą czasy "starych dziadów" mówiących na zebraniach: "panowie a może Rod Stewart, to taki amerykański artysta co jest popularny...", właśnie amerykański; jest dużo lepiej pasujących artystów do Przestrzeni Wolności, Jarre- super wypas pomysł na 10 realizacja wg planów w/w dziadów, Gilmore - malo znany jako solowy ale wszyscy wiedzieli zę z Pink Floyd i przyszli, to samo Rod pare piosenek, które się przedostały na polski rynek a mało kto zna choćby w ogóle zarysy jego twórczości, kogo wy byście widzieli na Przestrzeni Wolności, może trójmiasto się lepiej wypowie
Przestrzeń wolności...
Najbardziej pożądanym wykonawcą byłaby moim zdaniem grupa U2, ale jak sie nie ma co się lubi...Rod jak na nasze warunki też nie jest zły, chociaż z Przestrzenią Wolności ma niewiele wspólnego...(no chyba, że...muzyk ze Stanów, a tam dużo przestrzeni...i wolności...).
p.s. za 300 pln, to wolę jechać na Rolling Stones...
p.s. za 300 pln, to wolę jechać na Rolling Stones...
Przestrzeń Wolności
Prawda jest taka, że dłuuugo nie zostanie przebity
pod wieloma względami koncert z 2005 roku,
jeśli Ktoś w ogóle tego dokona .... i bardzo dobrze :))))
ps. A w ramach Świętojańskiego Świętowania
z chęcią posłuchałbym Adama Bownika
więcej o artyście na
http://www.jamendo.com/pl/artist/adam.certamen.bownik
pozdr.
pod wieloma względami koncert z 2005 roku,
jeśli Ktoś w ogóle tego dokona .... i bardzo dobrze :))))
ps. A w ramach Świętojańskiego Świętowania
z chęcią posłuchałbym Adama Bownika
więcej o artyście na
http://www.jamendo.com/pl/artist/adam.certamen.bownik
pozdr.
NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nareszcie,nareszcie,nareszcie!!!!!!!!!!!!!!Czekałam 26 lat na koncert w Polsce,czyli większą połowę mojego życia.Kocham Roda,jego muzykę,dla mnie będzie to święto,spełnia się marzenie mojego życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Do wszystkich fanów,może by tak się połączyć i założyć fan-club,mogłabym się tym zająć.Możecie pisać na mój meil.Pozdrawiam wszystkich.
A ja chcę
A ja chcę krzyczeć że jest wspaniały,i chcę żeby zaśpiewał I"D RATHER GO BLIND i DIRTY OLD TOWN mówię wam to są takie kawałki po których się odlatuje!!!!!!!!!!!! Fani o tym wiedzą.Gdyby jeszcze zaśpiewał MY GIRL i w ogóle niech już przyjedzie bo nie mogę się doczekać.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rod Stewart w Polsce.
Jak można porównywać koncert J.M.Jarra z Rodem Stewartem? Mam sprawdzone informacje od pewnych osób z polskiej ekipy technicznej że koncert Jarra był w 100% z playbacku(zresztą podczas transmisji na żywo było wyraźnie widać te wpadki).Na DVD które można kupić już tego nie ma. Tacy"artyści"tracą na wartości. Rod Stewart zawsze daje pełny live i za to go cenię.
Żałoba narodowa!!!
Mam nadzieję, że organizatorzy koncertu będą potrafili się znaleźć w tej sytuacji i w porę zorientują się i odwołają ten koncert z powodu tej wielkiej tragedii, jaka się wydarzyła dzisiaj we Francji. Wierzę w ich zdrowy rozsądek oraz dobrą wolę mając na uwadze osoby, które tragicznie zginęły.
żałoba
Bardzo współczuję rodzinom osób, które zgineły. Uważam że trzy dni żałoby narodowej to przesada. A co z ludzmi, którzy giną na naszych drogach każdego dnai. Może żałoba powinna trwać cały rok? Jestem zawiedziona bo ten koncert miał być prezentem imieninowym dla mojej mamy. Mam nadzieję że zostanie przełożony a nie odwołany.
nie denerwować mnie !!!
no i o co wam chodzi??? zróbcie sobie żałobe na jeden dzień !! I co ja teraz mam robić ?? zabuliłam tyle kasy za bilet ... mam siedzieć i czekać kiedy łaskawie się odbędzie? ja mam też plany miałam w środe jechać na mazury i co ?? teraz każdy musi zmieniać swoje plany. No sorry bez przesady. Podzielam opinię KURTA ! DAJCIE LUDZIOM NORMALNIE ŻYĆ
Koncert odwołany.
Jak można po tak ogromnej tragedii pisać tak wulgarne teksty!!!!!!! Ludzie!!! opamiętajcie się!!!!! Ciekaw jestem gdyby któryś z tych durnych pismaków stracił swoją matkę czy ojca, poszedłby na koncert i miał ubaw po pachy? Jestem wielkim fanem Roda,zapłaciłem 200 zł za bilet, i nie skomlę że został odwołany. Wstyd mi za tych bezmózgowców. Przypuszczam że Rod też by nie chciał takich pseudo-fanów mieć w swoim wiernym gronie. Jest to porażające!!!!!i oburzające!!!!
do fana
Masz rację to wielka tragedia. Jak był wypadek w hali wystawowej w katowicach, tez uwazalem ze żaloba jest adekwatna, w tym wypadku, mam jednak bardzo wysokie przekonanie, ze 3 dniowa żaloba jest nieadekwatna. W zeszły weekend na drogach w Polsce zgineło 70 osób, rodziny z dziecmi, i co? i nic. A tutaj mam wrażenie sztucznie nadmuchuje sie uwage wokól 27 ofiar. Niesmaczne.
Wielki zawód
Moim zdaniem nasz pierwszy nie popisał się zbytnio. Codziennie na naszych drogach i nie tylko giną ludzie. Mamy trąby powietrzne i inne nieprzewidziane zdarzenia. Taki już jest ten świat. Po co ogłaszać żałobę narodową? Ostatecznie taka była wola Boża... czyż nie? 27 osób nie żyje, a 35 mln w Polsce funduje ich rodzinom podróż życia, bo na inne niż pielgrzymka ich nie stać - choć raczej tylko mentalnie. Niestety przy obecnym stanie prawnym taki koncert nie może się odbyć. Zacznijmy więc liczyć straty - moi Rodzice obdarowani przez nas nie pojadą na koncert, bo nie. Bo kaczki swój głos mają. Za żałobą przez cały rok jestem, bo z takimi władzami to nic tylko żałować... Podnieśmy jeszcze podatki, bo przecież nikt nie wspomni o odszkodowaniach wypłacanych przez ubezpieczycieli. Abstrahując od polityki - rodzinom ofiar współczuję.
DO FAN-a
...,a co wg Ciebie zmieni 2 dni żałoby. Gdybyś straciła matkę czy ojca to na koncert dziś nie pojdziesz, ale jutro już tak. Daj se na wstrzymanie ze swoim oburzeniem i idz dać na tace, to poczujesz sie lepiej. Mam wrażenie, ze zyje w takim wspaniałym kraju gdzie wszyscy sie o wszystkich martwią. G prawda. Dajecie się wodzić za nosy i tyle. Kaczki mówią "smutek" a wy smutek. Kojarzy mi się to z filmem shrek i lordem Farquadem i jego ślubem. OTWÓRZCIE OCZY!!!!!! Miejcie własne zdanie! Nie głosujcie na drób! ;P
PS.: Podobno chmura moheru po wypadku była widoczna aż na wschodnich brzegach USA!!!!
PS.: Podobno chmura moheru po wypadku była widoczna aż na wschodnich brzegach USA!!!!
zniesmaczony
Skończ juz z ta zjadliwością... Ja nienawidze wszelkiej poprawności politycznej i każdej innej... Ty wyśmiewasz ludzi pewnej opcja nazywając ich MOHERAMI niby w imię wolności ale właśnie w ten sposób kreujesz kolejną poprawność - tyle, że antyMOHEROWĄ. Też uważam, że 3 dni to za długo ale nie pluje z tego powodu nienawiścią... Wstydzę się takich Polaków jak Ty!!!
dajcie spokój !
Dla mnie ta żałoba to żenada ! Koncert był planowany już tyle czasu a teraz psuje go żałoba , okay wspólczuje rodzinie , naprawde , ale po co przekładac koncer , czy wy nie pomyśleliście o ludziach którzy kupili bilety a nie bedą mogli pójść na koncert w czwartek ?! Gdybyśmy wszyscy mieli przejmować się ludźmi którzy giną codziennie to żałoba byłaby przez cały rok !
Załoba codziennie????
Ludzie pomyslcie ież osób umiera z powodu glodu, chorób itd. w naszym kraju o tym szanowny Pan Pierwszy nie mówi. Oczywiscie nasi rodacy chyle czoła, ale jak kilka osób pisało w kazdy weekend ginie tye ludzi, nikt im nie funduje przelotów i nie otacza opieką. Dla mnie to troche kazdy postapi zgodnie ze swoim sumieniem. Zrozumcie niektórzy na ten koncert biora urlopy i czekali miesiacami. Maja rezerwacje w hotelach, jada tysiace km. Bądzmy solidarni z rodzinami ofiar ale nie róbmy szopek jak media i Pan Pierwszy. LAta wstec też były tragedie i nikt sie nie przedstawial.To jest moja ocena, a każdy ma prawo do własnego zdania. mamy demokracje.
Witam
Witam powiem tak bo ja moze dostane 4 badz wiecej zaproszen na koncert 2 osobowych !! cena za 2 osoby 80zl tylko zeby wejsc za taka cene musial bym was wpuscic na stocznie przez brame nr 3 ona jest kolo stacji skm gdansk stocznia .. dla czego ? dla tego bo pracuje w stoczni i mam przepustke stoczniowa i tylko z tym wpuszczaja .. dla tego jezeli pare osob by bylo zdecydowane tym to po prostu wprowdzil bym cala grupe
a jak by byl problem to mam kolegow co by mogli to zrobic dam znac wiecej na ten temat do srody osoba chetnym na takie cos kontakt tylko e-mail
a jak by byl problem to mam kolegow co by mogli to zrobic dam znac wiecej na ten temat do srody osoba chetnym na takie cos kontakt tylko e-mail
BILETY A1 i A2 NAJTANIEJ!!!
Mam jeszcze bilety na sektory A1 i A2.
Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy kupnie 5 biletow udzielam rabatu...
ODBIÓR BILETÓW I PŁATNOŚĆ TYLKO W DNIU KONCERTU - 26 lipca, PRZY WEJŚCIU DO STOCZNI GDAŃSKIEJ.
Chetnie odpowiem na kazde pytanie, prosze dzwonic.
Kontakt: 0 510 797 164
Sprzedam bilety na Roda Stewarta Sektor A1 i A2, cena 45 zl, przy kupnie 5 biletow udzielam rabatu...
ODBIÓR BILETÓW I PŁATNOŚĆ TYLKO W DNIU KONCERTU - 26 lipca, PRZY WEJŚCIU DO STOCZNI GDAŃSKIEJ.
Chetnie odpowiem na kazde pytanie, prosze dzwonic.
Kontakt: 0 510 797 164
PO CO TEN KONCERT??
Ja czegos nie rozumiem...Dlaczego koncet ktory ma upamietnaniac to co sie stalo w sierpniu jest w lipcu???Przeciez przez ostatnie dwa lata odbywaly sie wlasnie w rocznice, nie "tak sobie". Moim zdaniem ktos po prostu zaprosil sobie gwiazdke muzyki POP a nie tak jak wczesniej wspanialych TWóRCÓW
Bilety A1 i A2...
Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2, miejsca stojace nienumerowane. Bilety na okaziciela, z puli wylacznego sponsora - PKO Banku Polskiego, wygrane w konkursie. Pewna oferta.
Cena tylko 45 zl za 1 szt.
Odbiór w Gdańsku, okolice dworca Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.
Udzielam wszelkich informacji pod numerem: 0 510 797 164
Odbiór w Gdańsku, okolice dworca Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.
prawdziwość biletów
po prostu, jak będziesz już je brać, to popatrz dobrze - oryginalne są żółte, takie jak zwykle z 'ticketonline', w prawym górnym rogu jest błyszczący znaczek hologramowy na którym pisze "ticket online.com" całość napisów nadrukowana na czarno z zaznaczeniem kto gra, kiedy i jaki sektor + cena - mogą być też ceny promocyjne lub zniżkowe (prócz standardowych od 80zł do 300). Powodzenia :)
Bilety A1 i A2...
Sprzedam bilety na koncert Roda Stewarta, Sektor A1 i A2, miejsca stojace nienumerowane. Bilety na okaziciela, z puli wylacznego sponsora - PKO Banku Polskiego, wygrane w konkursie.
Pewna oferta. Moge przeslac fotki biletow w duzym powiekszeniu, swiadczace o oryginalnosci biletow.
Odbiór w Gdańsku, okolice dworca - Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.
GODZINY DO USTALENIA!!!
Pewna oferta. Moge przeslac fotki biletow w duzym powiekszeniu, swiadczace o oryginalnosci biletow.
Odbiór w Gdańsku, okolice dworca - Gdańsk Główny, oraz przy wejściu do Stoczni Gdańskiej, przy historycznej bramie.
GODZINY DO USTALENIA!!!
Sprzedam jeden bilet b2
Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym ok. 14-15 lub później we Wrzeszczu. Wolałbym nie przed samym koncertem - będzie tam straszny tłok i nigdy się nie znajdziemy:)
Cena ew. do negocjacji;-) 506520371albo 514095904
Cena ew. do negocjacji;-) 506520371albo 514095904
zaproszenia dla Stoczniowców
a te zaproszenia dla stoczniowców różnią sie od biletów?
przeczytałam że "Także w tym roku na koncert z cyklu "Przestrzeń Wolności" za darmo będą mogli wejść stoczniowcy. Jednak organizatorzy, nauczeni ubiegłorocznymi niemiłymi doświadczeniami, gdy niektórzy pracownicy stoczni odsprzedawali swoje wejściówki innym osobom, zapowiedzieli, że podstawą do wejścia na teren koncertu z bezpłatnym biletem będzie ważna przepustka do Stoczni Gdańsk. Tak więc odkupienie takiego biletu nie będzie opłacalne. Bez przepustki nie ma szans na wejście na koncert"
Na bilecie wybita jest cena i jest z ticketonline.com wiec te zaproszenia chyba wyglądaja zupełnie inaczej?
Miłego dnia
przeczytałam że "Także w tym roku na koncert z cyklu "Przestrzeń Wolności" za darmo będą mogli wejść stoczniowcy. Jednak organizatorzy, nauczeni ubiegłorocznymi niemiłymi doświadczeniami, gdy niektórzy pracownicy stoczni odsprzedawali swoje wejściówki innym osobom, zapowiedzieli, że podstawą do wejścia na teren koncertu z bezpłatnym biletem będzie ważna przepustka do Stoczni Gdańsk. Tak więc odkupienie takiego biletu nie będzie opłacalne. Bez przepustki nie ma szans na wejście na koncert"
Na bilecie wybita jest cena i jest z ticketonline.com wiec te zaproszenia chyba wyglądaja zupełnie inaczej?
Miłego dnia
Sprzedam jeden bilet b2
Sprzedam jeden bilet na Roda, sektor b2. Bilet sprzedaje za połowę normalnej ceny (czyli za 40zł), bo go wygrałem i nie jest mi potrzebny (już wcześniej miałem bilety). Bilet w 100% oryginalny, ma hologram itd. Z kupującym chętnie spotkam się w Gdańsku głównym (ew.Wrzeszcz) na trochę przed koncertem (chcę spokojnie wejść na koncert koło 18:30:)
Cena ew. do negocjacji;-) KONTAKT: 506520371
NIE JEST TO BILET Z PULI STOCZNIOWEJ, WAŻNY NORMALNIE - NA OKAZICIELA, BEZ ŻADNEJ PRZEPUSTKI! :)
Cena ew. do negocjacji;-) KONTAKT: 506520371
NIE JEST TO BILET Z PULI STOCZNIOWEJ, WAŻNY NORMALNIE - NA OKAZICIELA, BEZ ŻADNEJ PRZEPUSTKI! :)
SUPER KONCERT!!!!!
Po prostu SUUUPEEER KONCERT!!!!! Rod Steward świetnie zaśpiewał na tym koncercie! Sądziłem, że głos mu się będzie łamał czy coś w tym rodzaju, a tu NIC TAKIEGO!!! Po prostu ROCKMAN na MAXA!!! No a ten jego solista od gitary elektrycznej... Po prostu rzeźnik!!! - Dosłownie ujeżdżał tę gitarę elektryczną! :P :D SUPER IMPREZA!!!! Ocena: 10/10