Widok
Rodzanice
Opinie do spektaklu: Rodzanice.
RODZANICE Na podstawie fragmentów "Kraboszek" Barbary Piórkowskiej w reżyserii: Ewy Ignaczak obsada: Anna Bochnak - Fryc, Joanna Gostkowska, Olga Krasoń, Magdalena Lesiecka, Agnieszka Rusakiewicz, Magdalena Śmierzchalska, Katarzyna Zajączkowska To już ostatnie przedstawienie "Rodzanic". Kończymy naszą podróż z nimi - my, Akademia Głosów Tradycji i autorka - bo bywa taki czas w życiu, że ...
Przejdź do spektaklu.
RODZANICE Na podstawie fragmentów "Kraboszek" Barbary Piórkowskiej w reżyserii: Ewy Ignaczak obsada: Anna Bochnak - Fryc, Joanna Gostkowska, Olga Krasoń, Magdalena Lesiecka, Agnieszka Rusakiewicz, Magdalena Śmierzchalska, Katarzyna Zajączkowska To już ostatnie przedstawienie "Rodzanic". Kończymy naszą podróż z nimi - my, Akademia Głosów Tradycji i autorka - bo bywa taki czas w życiu, że ...
Przejdź do spektaklu.
Praczłowiek. Poetycka proza. Śpiew.
Wybieram się po raz drugi. Byłam w październiku i czuję niedosyt. Zadrgało we mnie wiele strun, czułam coś w rodzaju transu. Ostatecznie to ten pierwotny, plemienny śpiew przeniósł mnie w inny wymiar, dał szanse mojemu Katharsis. Piękny, mądry i wielowymiarowy spektakl. Polecam!