Widok

Rodzice, nie popełniajcie cudzych błędów.

Moje dziecko uczęszczało do tego przedszkola/żłobka. Chcąc upewnić się w jakie miejsce oddaję swoją pociechę popytałem tu i ówdzie i gdy dowiedziałem się o paru rzeczach najszybciej jak się dało zabrałem mojego synka z tamtego domu. Głównym problemem jest catering, którego tak naprawdę nie ma, mimo tego, że byliśmy razem z żoną zapewniani o tym iż jest on na dobrym poziomie... (...) Jedynymi ciepłymi słowami i opiniami mogą się cieszyć pozostałe pracownice "Domu Maluszka". Tak czy owak, nie polecam nikomu tego przedszkola/żłobka i radzę zrobić to co i ja, tj. zabrać stamtąd swoja pociechę jak najszybciej.

wypowiedź zmoderowana ( 2011-08-08 12:16:30)

Moja ocena
Domek Maluszka-Magiczna Przystań kategoria: Żłobki
opieka: 6

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgadzam się z ostatnim komentarzem zburzonych rodziców ..... zasięgnęli Państwo totalnych bzdur o tym żłobku.
Opinie moje i innych rodziców co do Państwa opinii są sprzeczne. Nikt nie wyraził się o żłobku i o właścicielce złym zdaniem. Tak naprawdę trzeba poznać samego siebie by kogoś obrażać i oceniać.
Wszystkie warunki jakie były mi przedstawione wcześniej przy rozmowie z dyrektorem placówki są spełnione, jeśli chodzi o catering, którego Państwo uważacie że niema, to sama osobiście trafiłam na porę obiadowo, także jest.
Nie wiem co tak naprawdę zburzyło Państwa do tego by odebrać swojego synka z tego żłobka/ przedszkola, ja wiem na pewno że swojego dziecka bym na pewno z niego nie wypisałam.
To jest najlepszy żłobek / przedszkole , w którym bez problemu moje dziecko się zaklimatyzowało. Także nie wiem czy mówimy o tym samym żłobku / przedszkolu ,, Domku Maluszka „ , czy może Państwo bez obrazy się pomylili z jakimś innym żłobkiem/ przedszkolem, czy też złośliwie chcecie Państwo zepsuć komuś reputacje dodając ten bez sensowny komentarz, który może odciągnąć innych rodziców.
Ja osobiście polecam z czystym sercem ten, żłobek / przedszkole innym rodzicom bez obawy mogą zostawić swoją małą pociechę nie martwiąc się o nią. Zapewniona jest znakomita opieka ( dzieciaki są obdarzone przez pracowników ciepłem i troskliwą opieką ) i CATERING do którego nie mam zastrzeżeń !!!

Dziękuje
Chciałabym sprostować wypowiedź P.Marty, ( nie jest to zawiedziony tata tyko zawiedziona kobieta,która nie została przyjęta do pracy)która nigdy nie oddała swojego dziecka pod naszą opiekę bo po porostu go nie posiada. Chciałabym tylko wspomieć, że dzieci, które były przyjętę, uczęszczają do dnia dzisiejszego.Pani Marta nie została zatrudniona w Domku- Maluszka ,chociaz starała się ale chyba nie muszę nikomu wyjaśniać z jakiego powodu !
pozdrawiam
D.Piórkowska
Opinia "zawiedzionego ojca" jest kłamliwa i karygodna! Autor/ka tej opinii chce zdyskredytować tą placówkę z sobie tylko znanych żenujących powodów. Moje dziecko uczęszcza do tego żłobka odkąd skończyło 1 rok. Wszystkim rodzicom, polecam to miejsce z całego serca. Moje dziecko zostaje tam rano z uśmiechem i z uśmiechem wita mnie popołudniu. Jest czyste, wyspane i najedzone. Panie opiekunki do każdego dziecka podchodzą indywidualnie i są dla nich jak najlepsze ciocie. O miejscu tym a w szczególności o personelu mogę sie wyrażać tylko w samych superlatywach. Dlatego też jeśli autorem poprzedniej opinii jest P.Marta to też dowód na profesjonalizm właścicieli skoro nie zatrudniają ludzi tego pokroju.
do góry