Okrągłe urodziny Taty to bardzo ważny dzień w życiu całej rodziny. Mama zajęła się przygotowaniami do imprezy, ale dzieci też chciały dodać coś od siebie. Skoro Tata zawsze dbał, aby najważniejsze momenty z naszego życia były uchwycone na zdjęciach, to przyszedł czas na rewanż. Wybór fotografa z FemmePhoto to zdecydowanie trafny wybór, szczególnie gdy chcesz podarować najbliższym piękne wspomnienia. Fotograf spisał się na medal. Poza portretami rodzinnymi, zaproponował zdjęcia pełne emocji, energii i naturalności. Zależało mu na kreatywnych ujęciach i zdjęciach równie niepowtarzalnych jak nasza impreza. Dodatkowym atutem fotografa jest to, że potrafi pięknie pokazać ludzi w ruchu. Dzięki niemu mamy pamiątkę z pokazu tanecznego przygotowanego specjalnie dla Taty.

Na koniec muszę dodać, że w FemmePhoto dba się nie tylko o efektowne zdjęcia, ale również o niemniej efektowne opakowanie. Polecam zamówienie odbitek na pen-drivie, zapakowanym w spersonalizowane pudełko z wybranym zdjęciem na okładce. Nie wiem, czy każdy klient jest aż tak rozpieszczany, ale moje zamówienie dostarczono mi osobiście do miejsca pracy.

Szczerze polecam współpracę. Dziękuję FemmePhoto!