Widok
Rodzinna impreza
Okrągłe urodziny Taty to bardzo ważny dzień w życiu całej rodziny. Mama zajęła się przygotowaniami do imprezy, ale dzieci też chciały dodać coś od siebie. Skoro Tata zawsze dbał, aby najważniejsze momenty z naszego życia były uchwycone na zdjęciach, to przyszedł czas na rewanż. Wybór fotografa z FemmePhoto to zdecydowanie trafny wybór, szczególnie gdy chcesz podarować najbliższym piękne wspomnienia. Fotograf spisał się na medal. Poza portretami rodzinnymi, zaproponował zdjęcia pełne emocji, energii i naturalności. Zależało mu na kreatywnych ujęciach i zdjęciach równie niepowtarzalnych jak nasza impreza. Dodatkowym atutem fotografa jest to, że potrafi pięknie pokazać ludzi w ruchu. Dzięki niemu mamy pamiątkę z pokazu tanecznego przygotowanego specjalnie dla Taty.
Na koniec muszę dodać, że w FemmePhoto dba się nie tylko o efektowne zdjęcia, ale również o niemniej efektowne opakowanie. Polecam zamówienie odbitek na pen-drivie, zapakowanym w spersonalizowane pudełko z wybranym zdjęciem na okładce. Nie wiem, czy każdy klient jest aż tak rozpieszczany, ale moje zamówienie dostarczono mi osobiście do miejsca pracy.
Szczerze polecam współpracę. Dziękuję FemmePhoto!
Na koniec muszę dodać, że w FemmePhoto dba się nie tylko o efektowne zdjęcia, ale również o niemniej efektowne opakowanie. Polecam zamówienie odbitek na pen-drivie, zapakowanym w spersonalizowane pudełko z wybranym zdjęciem na okładce. Nie wiem, czy każdy klient jest aż tak rozpieszczany, ale moje zamówienie dostarczono mi osobiście do miejsca pracy.
Szczerze polecam współpracę. Dziękuję FemmePhoto!
Moja ocena
Femme Photo
kategoria: Fotografowanie
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6