Widok

Rodzinna tragedia w Gdyni

Opinie do artykułu: Rodzinna tragedia w Gdyni.

30-letni mężczyzna jest podejrzany o zabójstwo własnego ojca. Sprawca zadał 57-letniemu mężczyźnie kilka ciosów kuchennym nożem w trakcie rodzinnej kłótni.Do tragedii doszło w środę, 9 października, około godziny 1.00. w Śródmieściu Gdyni. W jednej z kamienic doszło do rodzinnej kłótni pomiędzy 57-letnim ojcem i 30-letnim synem. W pewnym momencie młodszy z mężczyzn chwycił kuchenny nóż i zadał nim ojcu kilka ciosów, które okazały się śmiertelne.Obaj mężczyźni byli pijani. Po zdarzeniu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odkąd pisanie i czytanie stało się powszechne to poziom piśmiennictwa i czytelnictwa znacznie się obniżył.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miasto śmierci

Nie byłem tu 2 lata!!!!!!!!!! Wróciłem i co widzę????????? Cisza pusto na ulicach .Widać tylko ludzi pijących piwsko na ulicy. Gdzie praca ,gdzie tętno tego miasta.
Może panie Prezydencie przejedz się do Poznania i zobaczysz jak się rozwija miasto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niech przyjedzie do Gdanska to miasto teraz najszybciej sie rozwija.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W Polsce alkohol powinien być za darmo!!!!!!!!

A ci co piją niech zapiją się na śmierć.Odetchną wszyscy rodzina,policja i wiele innych służb z MOPSem na czele

A dlaczego nie można pić z dorosłym synem. Przecież to nie kozierostwo, dzieci z tego przecież się nie rodzą.

gdzie tu logika

Rzygać się chce jak to wszystko czytam... i nie o zabójstwie teraz mówię... nawet w takich przypadkach polityka to podstawa dyskusji... PO takie , PiS s*aki, to źle tamto źle... co polityka ma do tego że koleś zamordował własnego ojca!!!! Czy to jest wina PO , PiSu czy innych politycznych szmatławców?? Komentarze o kontekście politycznym powinny być usuwane a komentujący banowani! Chcecie pogadać o polityce to se wejdźcie na forum polityczne a nie nawet przy tak paskudnych sprawach jak zabójstwa rodziców czy dzieci polityke do tego mieszać... ręce opadają, już wszędzie to g... polityczne włazi...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm

Znasz termin pogrzebu? chciałabym młodszego syna spotkac i wesprzec go w miare mozliwosci. Jak cos wiesz to daj znac na adamczuk2@tlen.pl pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tej rodziny został tylko jeden 14letni chłopak który poltora roku temu stracił matke a teraz ojca i brata. Został sam i to jemu najbardziej wspolczuje. A ludzie wypisują tu różne bzdury nie patrząc na to, że on może to czytać...

melina

ta rodzina byla dobrze znana policji , to byl w tym domu zbior mętow ,pijakow i najgorszego elemetu okolic -dzielnicy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja ich znałem

chłopak niemiał łatwego życia całe czas w tym domu tylko wóda i awantury
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

proces i wyrok...

U nas nie ma dożywocia...!!!!!!!!!
u nas dożywocie to tylko 35 lat!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez

nie usprawiedliwiaj jego od dziecka byl inny nie raz latal z nozem mnial niebieska karte a sad i tak uwazal to zawsze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja też znałam, synek to swir, który w okrutny sposób znęcał się nad swoim młodszym bratem!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpierw brat, teraz ojciec !!! a czubek za parę lat na wolności .....

ŚRÓDMIEŚCIE?

DZIAŁKI LEŚNE A NIE ŚRÓDMIEŚCIE!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała rodzina to patologia .Ojciec od małego wyżywał się na synu i dzieciak od małego był wychowywany w awanturach i przez wiecznie pijanych rodziców .Ojciec T.przygruchał sobie inną babę (ona zresztą też już nie żyje) i z tego związku urodził się brat T. ten to dopiero psychol o ile się nie mylę siedzi w poprawczaku .Szkoda chłopaka(tego starszego) chodziliśmy razem do szkoły była nawet szansa że chłopak się ogarnie ,niestety przegapił swoją szansę albo nie chciał z niej skorzystać .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Matka

Stracił matkę ale czy ta kobieta nią była ? Wolała tak samo chlać wódę jak i ojciec dzieciakiem nie zajmowała się wcale .Kobieta była agresywna miałam "przyjemność" mieć z nią do czynienia .Co nie którzy piszą o biednym 14-latku który został sam .Dzieciak ma tak samo spaczoną psychikę jak brat i nieżyjący już ojciec i matka .Znałam tą rodzinę młodszy braciszek coraz bardziej dorównuję starszemu Miałam sytuację gdzie ten młodszy właśnie mi groził,wyzywał itpSprawa była zgłaszana do odpowiednich służb i nic a szkoda gdyby ten mały był zawczasu zabrany z tej patologii miałby szanse na normalne życie ,dzieciństwo a tak sam rośnie na nie złego kryminalistę ..
do góry