Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tort dla przedszkolaka wątek zamknięty Zamówiłam torcik dla przedszkolaka był piękny, bardzo kolorowy i pyszny. Cena...
~Angelika
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 grudnia 2011

tort urodzinowy wątek zamknięty Zamówiłam tort urodzinowy. Przy odbiorze okazało się, że mam zapłacić więcej...
~Monia
-

dodano: 12 listopada 2011

Tort Angielski wątek zamknięty Na urodziny Syna kupiam Tort angielski, Byl pieknie wykonany. Niestety po...
~Ala
-

dodano: 16 października 2011

TORT wątek zamknięty OSTATNIO KUPOWAŁEM TORT NA URODZINY SYNA,TORT OKAZAŁ SIĘ BYĆ STARY I...
~ARTUR
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 marca 2010

Niesamowite torty wątek zamknięty Zamówiłam tort z dekoracją angielską i to co otrzymałam to poprostu dzieło...
~Elżunia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

Super !!! wątek zamknięty Wszystko jest smaczne a ceny bardzo przystępne. Promocje cotygodniowe to...
~Kamila
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 czerwca 2010

pychotka wątek zamknięty Wasze ciasta i drożdżówki są wspaniałe. o niebo lepsze niż od... a chlebek...
~kasia
-

dodano: 30 marca 2010

Każda cukiernia ma swoje "rodzynki" wątek zamknięty Kiedyś przez przypadek wstąpiłem na Wzgórzu Mickiewicza, urzekły mnie...
~Marcin Socha
-

dodano: 25 marca 2010

Bardzo dobre wyroby wątek zamknięty Często kupujemy w tej cukierni jabłecznik z pianka i serniki, zawsze są...
~Bożena i Darek
-

dodano: 21 marca 2010

polecam wątek zamknięty bardzo dobre wypieki!swieze i smaczne ciasta i torty!najwazniejsze ze bez...
~basia
-

dodano: 19 marca 2010

Odpowiedz na anonim wątek zamknięty Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że klientka zapłaciła za 1,5kg tortu o czym...
~Krzysztof Knitter
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 lutego 2009

Najobrzydliwszy tort, jaki jadłam, ... wątek zamknięty Zamówiłam tort węgierski dobrze nasączony do 1,5 kg maksymalnie, pani...
~ja
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

12

wątków

do góry