Widok

Roisin Murphy

Roisin Murphy Temat dostępny też na forum:
Niepowtarzalna, charyzmatyczna Roisin Murphy na dwóch koncertach w Polsce!Współzałożycielka i głos zespołu Moloko wystąpi razem ze swoim 10 osobowym zespołem w ramach europejskiej trasy promującej jej najnowszy singel "Overpowered".Koncert rozpocznie sie o 21:30.Poza Roisin i jej zespołem wystąpi dwóch dj’s: TYTT i AP - zagrają przed koncertem na dużej sali od godz. 20:00 oraz po ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

obserwator

Podzielam po czesci zdanie przedmowcy anonimowego.
Od początku. ogladam sobie zamieszczony videoclip, nagranie z koncertu.
Szkoda ze takiej sceny nie ma w sfinksie duzej
bo ona jest ruchliwa a JAK TAM JESZCZE DZIESIECIU MUZYKOW POSTAWIĄ to bedzie katorga sceniczna
Zdecydowanie odradzam tym co nie beda chcieli sie "kisić" a i ze wzgledu na wygode Artystow bym odmówil.
Jesli "musicie" to jezdźcie do Poznania :) Smutno to mówic ale taka jest prawda.

super

Bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam dziś w necie, że będzie koncert Wypas normalnie kocham Ją! Jest boska ma najwspanialszy głos na tej ziemi!

Hello, I'm from Lithuania.
Maybe you can tell me, where I can buy tickets for this concert? I mean online.
Than U. Please e-mail me.

ciekawe czy ona wie gdzie będzie grała ... stęchła , śmierdząca i przede wszystkim mała piwnica. Chętnie znalazłbym się na tym koncercie, ale ten lokal to fatalny wybór.

jadę tam! :D

trzeba tam być :)

ale wypaaaaaaaz

aaa bo ja myslalem ze ona 22 lipca gra...

nie panikuj. jeszcze czas

bilety

Czy juz mniejwiecej wiadomo od kiedy,gdzie i za ile bedzie mozna dostac bilety na ten koncert??

Inne tematy z forum Rozrywka

Opener Festival 2026 (5 odpowiedzi)

Open'er Festival powered by Orange 2026 odbędzie się w dniach 1 - 4 lipca w Gdyni, na terenie...

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy - URC 2026 (8 odpowiedzi)

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy (Ukraine Recovery Conference - URC 2026) odbędzie się w...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

do góry