Widok

Roisin Murphy

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Niepowtarzalna, charyzmatyczna Roisin Murphy na dwóch koncertach w Polsce!Współzałożycielka i głos zespołu Moloko wystąpi razem ze swoim 10 osobowym zespołem w ramach europejskiej trasy promującej jej najnowszy singel "Overpowered".Koncert rozpocznie sie o 21:30.Poza Roisin i jej zespołem wystąpi dwóch dj’s: TYTT i AP - zagrają przed koncertem na dużej sali od godz. 20:00 oraz po ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

Czy juz mniejwiecej wiadomo od kiedy,gdzie i za ile bedzie mozna dostac bilety na ten koncert??

nie panikuj. jeszcze czas

aaa bo ja myslalem ze ona 22 lipca gra...

ale wypaaaaaaaz

trzeba tam być :)

jadę tam! :D

ciekawe czy ona wie gdzie będzie grała ... stęchła , śmierdząca i przede wszystkim mała piwnica. Chętnie znalazłbym się na tym koncercie, ale ten lokal to fatalny wybór.

Hello, I'm from Lithuania.
Maybe you can tell me, where I can buy tickets for this concert? I mean online.
Than U. Please e-mail me.

super

Bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam dziś w necie, że będzie koncert Wypas normalnie kocham Ją! Jest boska ma najwspanialszy głos na tej ziemi!

obserwator

Podzielam po czesci zdanie przedmowcy anonimowego.
Od początku. ogladam sobie zamieszczony videoclip, nagranie z koncertu.
Szkoda ze takiej sceny nie ma w sfinksie duzej
bo ona jest ruchliwa a JAK TAM JESZCZE DZIESIECIU MUZYKOW POSTAWIĄ to bedzie katorga sceniczna
Zdecydowanie odradzam tym co nie beda chcieli sie "kisić" a i ze wzgledu na wygode Artystow bym odmówil.
Jesli "musicie" to jezdźcie do Poznania :) Smutno to mówic ale taka jest prawda.

Zostaw se ten Poznań...

Ona ma ochote zakoncertować właśnie TU o ile rozumiesz i na tym polega wygoda brak wygody,problemy za sceną i tym podobne błachostki...Pozdro dla wszystkich zainteresowanych

?????

czy koncert odbedzie sie?

żenada

też jestem ciekawa co z tym koncertem ... a sprzedaż biletów to już zupełna paranoja ... ja nie wiem o co chodzi z tym II piętrem Młyna ... bilety na koncertu sprzedawało tam biuro podróży ... do stycznia tego roku a teraz to już historia ... w sfinksie nic w piątek nie wiedzieli ... nawet czy coś takiego jak ten koncert się odbędzie ... sprzedaż przez net ... a tam podają adres maila? Niby na stronie artystki jest informacja o tym koncercie ... ale dla mnie to będzie koncert na który bilety dostaną tylko ci którzy dostać mają i tyle. W porównaniu do koncertu w Poznaniu nie ma tu u nas w Gdańsku organizacji żadnej. Żenujące

co to za komentarz?

nie rozumiem twojego poirytowania...co z tym koncertem? "żenada"? co to za komenty?
jesli tylko chesz kupisz ten bilet bez najmnijszego problemu. jak powyzej napisane bilety do nabycia beda w sieci sklepow chrom lub camdentown lub w sfinksie lub przez internet a dostępne będą od 26 lipca - czego nie rozumiesz?

Super idę na ten koncert, ale czemu on się odbywa w sfinksie? Jest tłoczno, śmierdzi i źle się kojarzy... Może zepsuć konotacje z Roisin w mojej głowie :P

?????

ponawiam pytanie tym razem raczej do organizatorow- czy koncert odbedzie sie?

Tickets for Sopot?

hi ! does any one know where to buy tickets for her show in Sopot?
I got a real cheap flight from germany and would like to visit her show!

...my Polish is not so good...

Thanx for any help!!

You should be able to buy tickets at www.illegalbreaks.com
At least that's what the article says. I haven't checked it myself though. If u need more info feel free to e-mail me.GL and enjoy your stay in Sopot.

będzie dobrze

w końcu boska roisin przyjedzie z genialnym eddiem s. nawet w ścisku i sali śmierdzącej potem będzie z****iście

Roisin Murphy

Niepowtarzalna, charyzmatyczna Roisin Murphy na dwóch koncertach w Polsce!Współzałożycielka i głos zespołu Moloko wystąpi razem ze swoim 10 osobowym zespołem w ramach europejskiej trasy promującej jej najnowszy singel "Overpowered".Koncert rozpocznie sie o 21:30.Poza Roisin i jej zespołem wystąpi dwóch dj’s: TYTT i AP - zagrają przed koncertem na dużej sali od godz. 20:00 oraz po ...
więcej
do góry