Widok
Roisin Murphy
Niepowtarzalna, charyzmatyczna Roisin Murphy na dwóch koncertach w Polsce!Współzałożycielka i głos zespołu Moloko wystąpi razem ze swoim 10 osobowym zespołem w ramach europejskiej trasy promującej jej najnowszy singel "Overpowered".Koncert rozpocznie sie o 21:30.Poza Roisin i jej zespołem wystąpi dwóch dj’s: TYTT i AP - zagrają przed koncertem na dużej sali od godz. 20:00 oraz po ...
więcej
więcej
obserwator
Podzielam po czesci zdanie przedmowcy anonimowego.
Od początku. ogladam sobie zamieszczony videoclip, nagranie z koncertu.
Szkoda ze takiej sceny nie ma w sfinksie duzej
bo ona jest ruchliwa a JAK TAM JESZCZE DZIESIECIU MUZYKOW POSTAWIĄ to bedzie katorga sceniczna
Zdecydowanie odradzam tym co nie beda chcieli sie "kisić" a i ze wzgledu na wygode Artystow bym odmówil.
Jesli "musicie" to jezdźcie do Poznania :) Smutno to mówic ale taka jest prawda.
Od początku. ogladam sobie zamieszczony videoclip, nagranie z koncertu.
Szkoda ze takiej sceny nie ma w sfinksie duzej
bo ona jest ruchliwa a JAK TAM JESZCZE DZIESIECIU MUZYKOW POSTAWIĄ to bedzie katorga sceniczna
Zdecydowanie odradzam tym co nie beda chcieli sie "kisić" a i ze wzgledu na wygode Artystow bym odmówil.
Jesli "musicie" to jezdźcie do Poznania :) Smutno to mówic ale taka jest prawda.
żenada
też jestem ciekawa co z tym koncertem ... a sprzedaż biletów to już zupełna paranoja ... ja nie wiem o co chodzi z tym II piętrem Młyna ... bilety na koncertu sprzedawało tam biuro podróży ... do stycznia tego roku a teraz to już historia ... w sfinksie nic w piątek nie wiedzieli ... nawet czy coś takiego jak ten koncert się odbędzie ... sprzedaż przez net ... a tam podają adres maila? Niby na stronie artystki jest informacja o tym koncercie ... ale dla mnie to będzie koncert na który bilety dostaną tylko ci którzy dostać mają i tyle. W porównaniu do koncertu w Poznaniu nie ma tu u nas w Gdańsku organizacji żadnej. Żenujące
co to za komentarz?
nie rozumiem twojego poirytowania...co z tym koncertem? "żenada"? co to za komenty?
jesli tylko chesz kupisz ten bilet bez najmnijszego problemu. jak powyzej napisane bilety do nabycia beda w sieci sklepow chrom lub camdentown lub w sfinksie lub przez internet a dostępne będą od 26 lipca - czego nie rozumiesz?
jesli tylko chesz kupisz ten bilet bez najmnijszego problemu. jak powyzej napisane bilety do nabycia beda w sieci sklepow chrom lub camdentown lub w sfinksie lub przez internet a dostępne będą od 26 lipca - czego nie rozumiesz?
Roisin Murphy
Niepowtarzalna, charyzmatyczna Roisin Murphy na dwóch koncertach w Polsce!Współzałożycielka i głos zespołu Moloko wystąpi razem ze swoim 10 osobowym zespołem w ramach europejskiej trasy promującej jej najnowszy singel "Overpowered".Koncert rozpocznie sie o 21:30.Poza Roisin i jej zespołem wystąpi dwóch dj’s: TYTT i AP - zagrają przed koncertem na dużej sali od godz. 20:00 oraz po ...
więcej
więcej