Widok
Roksana - ocena
Zorganizowanie wydarzenia firmowego na katamaranie we współpracy z Super Yachts Club w Gdyni było jednym z tych projektów, które zostają w pamięci na długo. Od samego początku wiedzieliśmy, że chcemy odejść od standardowych scenariuszy integracji i zaproponować naszemu zespołowi coś wyjątkowego przestrzeń do rozmów, odpoczynku i relacji, ale w niecodziennym otoczeniu. Super Yachts Club okazał się strzałem w dziesiątkę. Nowoczesny katamaran, pełna opieka organizacyjna, świetna załoga i elastyczność, która z punktu widzenia organizatora była nieoceniona. Po rejsie czekała na nas klubowa przestrzeń z cateringiem i doskonałą atmosferą. Wszystko dopracowane w najmniejszych detalach. Dla uczestników to była forma oddechu nie tylko od codziennej pracy, ale też od typowego firmowego eventu. Dla mnie jako organizatora sprawna, partnerska współpraca z Panią Darią, którą mogę szczerze polecić każdej firmie szukającej czegoś więcej niż kolejnego wyjazdu integracyjnego. Zespół Super Yachts Club wie, jak budować doświadczenie. I robi to naprawdę dobrze.