Widok

Rolki

Rolki Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie rolek - do jeżdżących: - jak prawidłowo zawiązać rolki? czasami dopiero za którymś skorygowaniem czuję, ze jest okej? a czasami od razu? jakieś wskazówki gdzie ciaśniej i na co zwrócić uwagę?

z góry dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam jeżdżących na rolkach i rowerach ;)

ps. fajnie jakby trasę brzeźno - jelitkowo pociągnęli do sopotu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba zależy od rolek :) U mnie sprawdza się zależność-że sznurówkę mam tylko zawiązaną-nie stosuję ścisku. Później mam rzep, który zaciskam mocniej, ale nie za mocno. Najciaśniej zapinam wiązanie na kostce.
Trasa z Jelitkowa do Sopotu jest naprawdę wygodna. Wbrew pozorom :)
Na początku wydawało mi się, że na tej kostce nie dojadę do Sopotu. Ale jak spróbowałam-to nie ma w tej jeździe zbyt dużej różnicy. Dla mnie trasa do sopotu jest nawet ciekawsza:) Spróbuj, to sam się przekonasz!
Powodzenia.
dzięki za odpowiedź :)

co do kostki - jest mocno nierówna, bieżnią się fajniej jeździ :)
Hej :)

Ja wszystkie wiązania staram się zawiązać jak najciaśniej się da, czyli sznurowadła, rzep i plastikową klamrę. Dopiero wtedy czuję, że rolki są przedłużeniem nóg i lepiej mi się jeździ ;)
http://allegro.pl/rolki-hokejowe-bauer-vapor-rx-15-wyprzedaz-i1219600338.html

Proponuję zakupić coś tego typu , najszybciej się nauczysz jeździć :)

Inne tematy z forum Sport

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (4 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry