Widok

Romantycznie w Sopocie

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Co można robić romantycznego w Sopocie oprócz spaceru po plaży? Znacie jakieś przytulne knajpki lub inne fajne miejsce gdzie można spędzić 5 rocznicę ślubu? Może możecie polecić dobre sushi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
o ludzie, w Sopocie akurat mnóstwo przytulnych knajpek i sushi...wystarczy sie przejść dzień wcześniej i wybrać co się komu podoba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak mam się przejść dzień wcześniej skoro jadę z Warszawy??? Będę tam tylko jeden weekend za tydzień i raczej nie będę miała czasu specjalnie szukać a znam tylko monciak :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
aaa no to ok;-)
na monciaku jest dom sushi-mają dobre ale romantycznie to tam nie jest za bardzo. Może zainteresują Cię oferty:
http://gruper.pl/x.php/1,32017/Trojmiasto-Restauracja-Barocco-dowolne-dania-z-menu.html?utm_source=internet&utm_medium=cps&utm_campaign=godealla

http://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto/Restauracja-Image/14105440

Jest jeszcze bardzo romantyczna włoska restauracja https://www.facebook.com/ToscanaSopot?ref=ts&fref=ts

i nad samym morzem - Bulaj, gdzie gotuje jeden z lepszych kucharzy w kraju - jedzenie znakomite no i widok na morze:-)

Co do czynności: jest zimno, więc nie mam pomysłu oprócz rzeczonego spaceru po molo. Może przejażdżka do Gdańska na most miłości i zawieszenie swojej kłodki? http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdansk-ma-juz-swoj-Most-Milosci-n50227.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szelma dziękuję za genialne propozycje :) nawet nie wiedziałam, że macie w trójmieście most miłości. na pewno tam pojedziemy z mężem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A skąd szelma ma wiedzieć, że jedziesz z Warszawy? Pierwszy post nic takiego nie sugerował więc wyluzuj.
A jeśli chodzi o sushi to polecam DomSushi. Tani nie jest ale sushi jest super. Nie jest to bezpośrednio na monciaku tylko trzeba wejść w podwórko idąc monciakiem jak zobaczysz po prawej stronie knajpkę Wedla (idąc z góry w kierunku mola). W razie problemów wejdź na ich stronę i tam poczytaj o menu i jak trafić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Michał jestem wyluzowana ale masz rację nie napisałam wcześniej :) Dom Sushi też odwiedzimy, bo uwielbiamy sushi. jeszcze raz dzięki.

PS. Uwielbiam Wasze Trójmiasto, macie szczęście tam mieszkać, w warszawie wyścig szczurów i kupa spalin ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cieszę się, że pomogłam:-) Most Miłości to fajna sprawa, sami z mężem zawiesiliśmy tam kłódeczkę:-)
Miło mi, że tak postrzegasz trójmiasto, ja też je uwielbiam. Nie wyobrażam sobie mieszkać w Warszawie, choć mam tam wielu wspaniałych znajomych. życzę miłego weekendu z ukochanym:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Musisz się wcześniej bardziej opisać. Nie każdy wie, że jedziesz z Wawki ;)

Ale mam nadzieję, że znaleźliście coś fajnego :)

Pozdrówka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W zyciu bym sushi nie zjadła, wszędzie ostrzegają, że od sushi można robaków dostać brrrr.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
U mnie to natura wybrała - jestem uczulony na rybę ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
co kurka suszi ! śledzia albo flądrę ! i wypitalać do warszawki !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam po pierwsze wynająć sobie romantyczny apartament w Sopocie : http://www.przymorzu.pl/sopot Po to, aby spędzić noc poza domem, to doda pewnej ekscytacji. Poza tym polecam iść do aquaparku, do restauracji.,,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
" W zyciu bym sushi nie zjadła, wszędzie ostrzegają, że od sushi można robaków dostać brrrr."

Jeżeli to co piszesz jest prawdą wszyscy Japończycy powinni mieć robaki.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Cross - a widział pan kiedyś grubego Japończyka ?

Ja nie.
I tyle w tym temacie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
są szczupli nie dlatego, że mają robaki. Po prostu zdrowo się odżywiają. Jedzą ogrom warzyw, ryby, ryż. Unikają alkoholu i fast foodów. Celebrują posiłki. Dzięki jedzeniu pałeczkami połykają małe porcje jedzenia. Nie uraczysz ich schabowym, ziemniaczkami z masełkiem czy goloneczką:-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja widzalem nawet wielu. nazywaja sie zawodnicy sumo :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakbyś był sopocianinem to byś wiedział ze do aquaparku się nie chodzi ,bo można coś przywieźć do domu niekoniecznie miłego .W Sopocie wszyscy o tym wiedzą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaraz za mostem miłości w Sopocie przy ulicy Westerplatte 36A znajduje się bardzo sympatyczna knajpka - Antonina, mają dobrą kuchnię w przystępnych cenach, fajne pokoje, nietuzinkowy wystrój, idealne miejsce na romantyczny weekend
LODOWISKO NA MOLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
i lodziary w coco bongo!
" zaraz za mostem miłości w Sopocie przy ulicy Westerplatte 36A znajduje się bardzo sympatyczna knajpka..."

Nie ma to jak subtelna i nienachalna reklama.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Czas wolny

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Gdzie w Trójmieście jest dobry mini golf? (6 odpowiedzi)

Witam, Szukam miejsca, gdzie można po prostu przyjść i pograć w mini golfa. Czy takie miejsca...

Wolny czas - co robicie? (52 odpowiedzi)

Co robicie najczęściej jak macie trochę wolnego czasu?

do góry