Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Chojnacki Dawid - ocena Jestem w pełni zadowolony z kursu w Rondobis w Wejherowie. Uczyłem się u pana...
~Chojnacki Dawid
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 22 listopada 2024

Ludmiła Wojciechiwska - ocena Serdecznie polecam Randobis w Rumii, jest to super firma. Świetnie...
~Ludmiła Wojciechiwska
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 25 października 2024

Antoni Brodnicki - ocena Szkoła jazdy odpowiada wszystkim moim wymaganiom. Teoria interesująca i...
~Antoni Brodnicki
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 września 2024

M Rinc-Wiśniewska - ocena Polecam. Najlepszy OSK. Pan Janusz- instruktor z wieloletnim doświadczeniem...
~M Rinc-Wiśniewska
-

dodano: 8 września 2024

Halina Żytko - ocena Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy! Egzamin na kat.D zdałam za pierwszym...
~Halina Żytko
-

dodano: 3 września 2024

Patrycja wałęga - ocena Serdecznie polecam Randobis w Wejherowie, bardzo miła atmosfera i obsługa też...
~Patrycja wałęga
-

dodano: 29 sierpnia 2024

Mateusz Ziemsnn - ocena Z całego serca polecam kurs w Wejherowie bardzo zrozumiale zajedzie...
~Mateusz Ziemsnn
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 21 sierpnia 2024

Aleksandra - ocena Z całego serca polecam OSK Rondobis w Rumi. Zajęcia teoretyczne zrozumiałe,...
~Aleksandra
-

dodano: 20 sierpnia 2024

Adam - ocena Bardzo rzetelna i godny polecenia OSK gdyż w niecały miesiąc można odbyć kurs...
~Adam
-

dodano: 13 sierpnia 2024

Mikołaj - ocena Pan Tadeusz świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem...
~Mikołaj
-

dodano: 28 lipca 2024

Antoni - ocena Kurs robiłem w Rondobis z polecenia. Moim instruktorem był Pan Maciej któremu...
~Antoni
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 24 lipca 2024

Marcel - ocena Serdecznie polecam szkołę jazdy. Miałem przyjemność uczyć się z panem...
~Marcel
-

dodano: 24 lipca 2024

Wanessa - ocena Polecam robdobis Rumia, a w szczególności Pana Tadeusza, dzięki któremu...
~Wanessa
-

dodano: 9 lipca 2024

Dawid W. - ocena Bardzo polecam Pana Janusza świetnie przygotował mnie do teorii jak i do...
~Dawid W.
-

dodano: 2 lipca 2024

Tomasz - ocena Polecam bardzo miła obsługa klienta pani Agnieszka super kobieta i...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 24 maja 2024

Artur - ocena chciałbym bardzo podziękować szkółce rondobis wejherowo za wzorowe...
~Artur
-

dodano: 13 maja 2024

Angelika Hebel - ocena Super firma panie z biura miłe i pomocne w Rumi . Nauka teorii jasna i...
~Angelika Hebel
-

dodano: 8 maja 2024

Aleksandra - ocena Trafiłam pod opiekę wspaniałego instruktora Pana Marka. Opisać, jak mocno...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 23 kwietnia 2024

Alicja Rogacka - ocena Dzisiaj zdany egzamin praktyczny, za co z całego serca dziękuję Rondobis, a...
~Alicja Rogacka
-

dodano: 22 kwietnia 2024

Angelika - ocena Polecam z czystym sumieniem szkołę nauki jazdy rondobis ! Egzamin na kat.D...
~Angelika
-

dodano: 10 kwietnia 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
413

400

wątków

do góry