Widok

Rondo

Do czego służy wasze rondo.? Ilekroć jadę lotniczą to śmiać mi się chce jak kierowcy chcący wyjechać z pszennej stoją, stoją, a za takim szoferem stoi następny szofer i dalej czekają aż do ronda nikt inny nie dojeżdża. Bo przecież co to za skrzyżowanie o kształcie okręgu.? Lepiej nie ryzykować. Trzeba poczekać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 22

Was by trzeba przeprowadzić do Francji , tam co kawałek są ronda.Na wszystko narzekacie ludzie, co za naród marudny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jest dolegliwość na wielu rondach w okolicy. Oczywiście wina wszystkich innych tylko nie tych kierowców co nie potrafią włączać się na rondzie do ruchu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przepraszam, a gdzie wlaśnie leją asfalt?
wszystkie drogi asfaltowe są wlaśnie po drugiej stronie baninia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wszyscy. Ja mieszkam vis a vis algidy i 20 lat po dziurach, ba kraterach jeździmy. W gminie nie można się doprosić o wyrównanie 50 metrów drogi, bo zgoda jest tylko na równanie rolniczej. Ręce i nogi opadają a szczególnie gdy widzę, że na pszennej w szczerym polu leżą płyty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już od dawna zauważyłem że mieszkańcy banina po stronie pszennej zachowują się już jak święte krowy ! Nic im nie pasuje . Macie już drogi , place zabaw . Dajcie szanse drugiej stronie Banina . Egoisci !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Debil
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zarząd dróg został poinformowany, przyjechali naprawić kostki. Pod podwoziem nie ma widać uszkodzeń. Policja powiedziała, że jeśli by coś było uszkodzone to mam na komendę przyjechać to zgłosić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie szukać tych wałków napędowych bo nie mogę wyszukać. :)

mozna zglosic szkode do zarzadu drog - proponuje obejrzeć gumy wałków napedowych itp

Wyjeżdżałam z Pszennej w stronę Miszewa, od Banina auto wpadło na rondo, nie ustąpiło pierwszeństwa, a byłam na rondzie. Zjechałam do środka na kostki granitowe i tak się minęliśmy. Niestety jedna z kostek wypadła i przetoczyła się pod samochodem jeszcze z 10m za mną. Przestrzegam przed wjeżdżaniem na nie bo są źle położone i mogą uszkodzić albo własne auto albo nadjeżdżające z tyłu.

pitolenie o szopenie..chłopie zobacz coś zanim zaczniesz krytykować...albo walnis sobie setkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znalazł się ten co przed rondem stoi i się zastanawia. Jechać czy nie jechać. Ruszyć czy nie ruszyć. Wasze rondo musi pasować do otoczenia. Rozpi......l architektoniczny to rondo nie może być inne. Czego żeście oczekiwali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to nie as to buc zwykły
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za as
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z d*py to może tobie co innego spaść skoro masz higieniczny problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jaśnie Panu korona z du....y spadnie za przeproszeniem bo musi zwolinić przed rondem. Dzicz normalna
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w którym miejscu ma powstać?

Właśnie jest dobrze zrobione. Chodzi o to żeby nie blokować lotniczej. Jeżeli ktoś ma problem to niech jedzie pszenna do świateł. Na rondo z źródlanej też nie trzeba wjeżdżać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

pytanie, co będzie jak od strony pszennej wjedziesz na rondo a ktoś zapierdziela lotniczą i ci wjedzie w bok/tył - czyja wina?

najpewniej wina kierowny jadacego od strony pszennej - nie ustapil pierszenstwa osobie będącej pół sekundy dłużej na rondzie niż on...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stoją dlatego, że rondo jest źle wyprofilowane i samochody jadące Lotniczą są w stanie przejechać przez nie bez zwalniania. Do tego od strony Pszennej jest słaba widoczność i o wypadek nie trudno. Więc nie będziemy tak stać, jeśli drodzy współużytkownicy dróg będą wjeżdżać na rondo od strony Lotniczej nieco wolniej i ostrożniej :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

do góry