Widok
moja sis tam pracuje juz 3 lat wiem jak jest 3/4 to norma jak dłużęj zostajesz to wypalacaja robisz nocki czesto wiec lekko nie jest ja robilam tam tydzień jako sniezynka i poznalam troche filozofie firmy a pluzy dobry towar kupije sie raz na jakis czas art za 1 gr ale to najczesciej zgarniaja stali pracownicy a ty kiedy i na jaki sklep sie wybierasz?
byłam kiedyś na rozmowie...nie płacą nadgodzin tylko możesz wtedy sobie wziąć w zamian wolne. Dopasowują w miarę grafik. 2 razy w tyg nocki (rozładowanie towaru) Rozmowa była 2 etapowa. Na pierwszym etapie najpierw prezentacja potem jakiś śmieszny test potem krótka rozmowa a na drugi etap już nie doszłam bo stwierdziłam że jednak mi nie pasuje (przez te nocki) musisz podpisać odpowiedzialność finansową za straty w kasie....jest prywatne ubezpieczenie zdrowotne dla pracowników
ja bylam ostatnio na rozmowie, niestety nie zakwalifikowalam sie do 2 etapu. Babka na sile probowala mi wmówić że nie będe miała z kim dziecka zostawić, mimo iż mówiłam ze dziecko chodzi do przedszkola i jest moja mama , ciocica itp ktorzy mogą sie dzieckiem zając....
praca na 3/4 z mozliwoscia dorobienia calego etatu np. w grudniu, kwietniu
z tego co wiem od kolezanki zarobki to ok 1600 zl
ok 4 nocki w miesiacu
na pocztaku prezentacja firmy, potem wypelniasz ankiete, podajesz miejsca nazwy dzielnicy w ktorych pasowaloby Ci pracowac, dane na temat dziecka... poprzedniej pracy i obowiazkow
pytaja o to czy masz ksiazeczke sanepidowska, ile chcesz zarabiac, od kiedy mozesz podjac prace, gdzie wczesniej pracowalas i co robilas, oraz czy zdajesz sobie sprawe ze praca w Rossman to ciezka fizyczna praca
praca na 3/4 z mozliwoscia dorobienia calego etatu np. w grudniu, kwietniu
z tego co wiem od kolezanki zarobki to ok 1600 zl
ok 4 nocki w miesiacu
na pocztaku prezentacja firmy, potem wypelniasz ankiete, podajesz miejsca nazwy dzielnicy w ktorych pasowaloby Ci pracowac, dane na temat dziecka... poprzedniej pracy i obowiazkow
pytaja o to czy masz ksiazeczke sanepidowska, ile chcesz zarabiac, od kiedy mozesz podjac prace, gdzie wczesniej pracowalas i co robilas, oraz czy zdajesz sobie sprawe ze praca w Rossman to ciezka fizyczna praca
CV do sklepu mozna zaniesc, ale lepiej i łatwiej dostac sie przez wyslanie apliakcji na ich stronie. ja pracuje prawie rok, jak bylam na 1/4 etatu to mniej wiecej 40 godz w miesiacu, jak na 3/4 to ok 120 plus nadgodziny, a te zalezne są od obrotów jakie zaplanowano na dany mesiac. zarobki wyzsze niz w Naturze,
Pracowałam w tej firmie, gdy miałam dzieci w przedszkolu rodzice mi pomagali. Powiem wprost jest bardzo ciężko, jako nowa osoba będziesz często pracować na popołudnia i nocki wykańczają :( przez taki system pracy człowiek rzadko widzi dzieci i chodzi zmęczony. Maja doświadczenie i młode matki z małymi dziećmi szybko rezygnują z pracy ja sama pociągnęłam tylko rok. Fajna praca, ale trzeba mieć większe dzieci