Widok

Rower-reaktywacja ;-)

Ponieważ podobno się tego nie zapomina ale kto wie ;-) to szukam towarzystwa pojeżdzenia po ścieżkach brzegiem plazy i nie tylko, wspólnej konsumpcji gofrów itp. słodkości :-)))
Mój rower jest raczej miejski (jakieś przerzutki pewnie ma ale ich do tej pory nie rozgryzłam - może ktoś pomoże), więc nie chodzi o jakieś sportowe wyczyny. Celem jest wspólne spędzenie czasu w weekendy, może uda się zorganizować jakąś grupę i pojechać razem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na rowerowe przechadzki jasna sprawa rower zakurzony ekipy brak i malo ruchu jakby co to zapraszam na maila malwus_a@op.pl:)
Przerzutek się nie gryzie. Tylko zmienia.
Przy klamce od hamulca jest manetka, taki dynks. Jak się tym dynksem zrobi pstryk to się przełożenie zmieni w mig.
Jak ustawisz przerzutkę w jedną stronę jedzie się szybko ale powoli pedałuje, a jak w drugą to na odwrót. Jak z górki to szybko, a jak pod górkę to jedziesz powoli. I cała filozofia.

Reszta to fizyka.
jakoś wątpię by akurat tu udało Ci się reaktywować / zebrać grupę stricte rowerową - no ale może ;p ja chętnie popedałuje...
co do mnie to sportem ekstremalnym jest spacer z psem ;-)
jestem chętny ale sport ekstremalny tez wchodzi w grę?
to chyba do działu obok powinno być ale nie wiem jak skasować z tego ;-) Zresztą w sumie tu też pasuje ;-)
jestem z Zaspy

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry