Widok

Rower z Allegro?

Witam! Czy ktos z was kupil kiedys rower na allegro,lub innej aukcji internetowej? Czy jestescie zadowolenie z takiej traksakcji i jak ma sie sprawa gwarancji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualnei kupuję na allegro wszystkei możliwe rzeczy związane z rowerem(no oprócz butów, bo to uważam że trzeba przymierzyć). Kiedyś uważałem że takie zakupy są neibezpieczne i przeznaczone dla ludzi co mają dużo kasy, okazało się jednak że jest wręcz przeciwnie! Przyszedł czas że kupiłem i rower na allegro(stara szosówka), ale kupiłem go podobnie jak Grisza, za grosze. Jednak uczciwy sprzedawca wszystko mi napisał o tym co jest nie tak z rowerem i nie bylem zawiedziony. Trochę przy nim pomajsterkowałem i teraz sprawdza się wyśmienicie, zwłaszcza biorąc pod uwagę malutką sumę za jaką go kupiłem :-) Kilku znajomym też pomogłem kupić rower na allegro i jeszcze nikt z nich nei był zawiedziony. Na allegro można znaleźc napraawdę fajne sprzęty.

pozdrawiam
Żywy
Zawsze lepiej kupić na miejscu, obejrzeć, pomacać.
Często na allegro można trafić okazję. Praktycznie już przy 50 komentarzach pozytywnych allegrowicza szansa na oszustwo jest niewielka. Przed zakupem poproś o dokładne zdjęcia części.
Praktycznie wszystko kupuję na allegro,jesli chodzi o części rowerowe.Po prostu się opłaca.Np.,za amor zapłaciłem 1200zl.mniej niż u dystrybutora.Polska to dziwny kraj więc trzeba sobie radzić.Polecam też sklep Bikestacja oraz sklep Piotra Formickiego-chłopcy z Bolesławca są wporządku i ceny też i możliwość negocjacji zawsze mozliwa.
bikestacja jest OK
do góry