Widok

Rowery Haibike

szukałem jakiegoś fajnego górala w dobrej cenie i trafiłem na stronkę gdzie są rowery haibike, firma jest z trójmiasta http://www.emtebe.pl miał ktoś przyjemność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rowery bardzo ładnie cenowo wyglądają a firma nie jest mi obca i polecam :)
Też polecam, ramy ładnie wykonane o dobrych kontach, do tego dopasowane rożne modele do różnych stylów jazdy, tańsze rowery raczej do turystyki i rekreacji droższy sprzęt z każdym modelem coraz bardziej profesjonalny, i ogólna cena do jakości bardzo dobra!
dobre konta to masz w banku- jak już :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściciele spoko to i sklep godny zaufania :)
Polecam!
Właściciel sklepu się zmienił - nowe chłopaki mieli małe zamieszanie na sklepie, ale już chyba wszystko idzie ku lepszemu.
Rowery są chyba mało znane w Polsce - niewiele o nich słyszałem, ale marka budzi zaufanie, ciekawe technologie poza tym maja Sabinę Spitz w teamie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżdżę na HiBike`u w wersji Full, ale rower kupiłem w innym sklepie. Tego internetowego nie polecam, chociażby ze względu na brak profesjonalizmu! Są znacznie lepsze sklepy rowerowe!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Darlin, parę pytań mam do ciebie:
Jak oceniasz sam rower? Ja się przymierzam do kupna Impacta - http://www.emtebe.pl/impact-rx-p-297.html , tylko nie wiem jak ze skutecznością zawiechy.
I co dokładnie nie tak ze sklepem - ja się dobrze dogadałem z gościem, wiem że niedawno przejhęli sklep od poprzedniego właściciela i zaczynają tak naprawdę dopiero, jeszcze dodatkowy rabat wytargowałem od promocji :). Ale jeśli coś nie tak to pisz, może lepiej zrezygnować?
Sklep emtebe.pl ma nowych właścicieli - są to świetni mechanicy startujący również w zawodach MTB. Sam zamówiłem od nich szosę - znakomite, fachowe doradztwo, zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Sprzęt został dobrany dokładnie do moich potrzeb, w dodatku w atrakcyjnej cenie. Sama marka Haibike znana i ceniona na świecie, u nas dotychczas brakowało przedstawicielstwa. Szczerze polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tym całym światem to nie przesadzaj :), znana głównie w Europie i za naszą zachodnią granicą jako, że to niemiecka marka. Fakt ramy mają ciekawe kształty pozatym rower jak rower
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiem, że lepsze ceny w trójmieście maja w mtbikeshop.pl . Sklep znajduję się w Gdyni na Wielkopolskiej 62. Rowerek zamawiałem we Wrześniu Hai Speed RC Ultegra 11 Carbon. Rower zamawiałem po obejrzeniu go w internecie a ponieważ Panowie mają duże doświadczenie doradzili mi rozmiar bez problemu zresztą siedziałem na innym rowerze, żeby dobrać rozmiar prawidłowo. Cena powaliła mnie na kolana i zapewniam cię, że nie znalazłem takiej oferty nawet w sieci.
No to właśnie ci sami panowie teraz prowadzą sklep emtebe.pl, wcześniej pracowali właśnie w mtbikeshop.pl!

Ja kupiłem od nich szosówkę Haibike Speeda w bardzo dobrej cenie. Fachowość, doradztwo i znajomość całej branży naprawdę imponująca, naprawdę polecam. Jestem bardzo zadowolony zarówno z rowerka, jak i z obsługi.
Haibike to marka która podbija Polskę i nie ma co przeczyć. Nowe sklepy i strony powstają jak grzyby po deszczu. Ostatnio trafiłem na nową polską stronę http://www.haibike-polska.com Może będzie to coś lepszeg niż zwykły katalog rowerów ;)

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry